“Veza nam je spora” ili o ljubovanju u vrijeme pandemije – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Buđenje feat. Reper iz sobe: “Veza nam je spora” ili o ljubovanju u vrijeme pandemije

Suočili smo se s pandemijom, otkrivali nove načine online komunikacije, fizička udaljenost je funkcionirala – dok veza nije postala spora.

Zato su tu Buđenje i Reper iz sobe da prespoje žice, rekonfiguriraju mrežu i izbace novu pjesmu.  Funky-bluzerski rif za sporu vezu i “put do srca tvoga koji ima slike, a nema tona”, da se poslužimo stihom nove pjesme “Veza nam je spora” za koju glazbu potpisuje frontmen Darko Bakić, a reperski tekst uz njega i Reper iz sobe.
“Uvik si negdi, bejbi, šalješ mi selfi, ja tako neću”, o problemu ljubovanja u vrijeme pandemije progovara Reper iz sobe koji o ovoj suradnji kaže: “Zanimljiva mi je ova kombinacija tvrdog i modernog rock zvuka s mojim dionicama. Buđenje sjajno radi svoj posao i čast mi je što ću biti jedan od gostiju na njihovom novom studijskom albumu.”

Veza između Buđenja i Repera iz sobe nije pukla – glazbenu su produkciju majstorski sredili Hrvoje Prskalo i Darko Bakić, a videoprodukciju Porinom nagrađeni redatelj Filip Gržinčić. Najava je ovo novog studijskog albuma Buđenja. Prvo je bila “Svađa” sa Zoricom Kondžom, na red je došao i Reper iz sobe, a niz će uskoro biti nastavljen. Imena će još neko vrijeme ostati skrivena, ali ime albuma je poznato –  “Brudet” koji će nam skuhati Buđenje kušat ćemo 11. veljače.

Foto: Filip Gržinčić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI