Pravo vrijeme je za prvi album Barbare Munjas “Right Place & Right Time” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pravo vrijeme je za prvi album Barbare Munjas “Right Place & Right Time”

Dugoočekivani album “Right Place & Right Time” jedinstvene i svestrane glazbenice Barbare Munjas napokon je ugledao svjetlo dana.

Na “Right Place & Right Time” nalazi se deset pjesama, svojevrsnih fragmenata jednog perioda koji za Barbaru simbolizira putovanje kroz sazrijevanje i osobnu evoluciju,:
Nakon što je sve zgotovljeno shvaćam da je ovaj album zapravo bio put traganja, i pritom ne mislim samo na traganje u glazbenom smislu, već traganje na nekoj osobnoj, ljudskoj razini. Izlučena je jedna faza propitkivanja, period sazrijevanja i evolucija razmišljanja. Prikupljeni su fragmenti jednog perioda i stavljeni da zajedno tvore ovu cjelinu, priču jednog razdoblja kroz 10 pjesama koja ovu zbirku čini pečatom jednog vremena.”, ispričala je Barbara.

Na albumu se nalaze i singlovi kojima je Barbara već osvojila publiku i kritiku, a riječ je o pjesmama “Gone Back”, “Like i Wanted”, “I Will Be Standing”:
“Ovaj album je svojevrsno putovanje od zauzimanja stava sa “I will be standing”, odlučnosti da se prođe kroz sve nedaće i ljepote puta te stigne na pravo mjesto u pravo vrijeme. “, otkrila je Barbara.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Barbari se na radu na albumu pridružila njezina već dobro uhodana ekipa:
Puno je ljudi oko mene koji su mi pomogli doći na to pravo mjesto u pravo vrijeme i bez njih bi to bio teško savladiv izazov. Tu su oni koji su prisutni u gotovo svakoj pjesmi, a to su Alen Bernobić, koji osim sviranjem sudjeluje kao aranžer i producent nekih pjesama, zatim Marko Kalčić koji je osim što je oplemenio album svojim basevima i masterirao sve, te Goran Salvi na bubnjevima. U drugoj polovici snimanja su se na radu albuma pojavili Dino Kalčić i Alan Rešidović te začinili stvar svojom magijom, a valja spomenuti i gostujuće glazbenike kao što su Željka Veverec, Luka Žužić, Mario Žužić, Cristina Lubiana, Elvis Gržinić i Ivan Šugar. Svatko od ovih glazbenika je dao svoju čaroliju ovim pjesmama i oplemenio album svojim jedinstvenim glazbenim pečatom.”

Foto: Ira & John





Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI