À la rose i l’Homme À la rose

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Maison Francis Kurkdjian – À la rose i l’Homme À la rose

Mirisi unutar ovog dua međusobno se nadopunjuju svojom prirodnom svježinom, odvažnom kompozicijom i neskrivenom senzualnošću.

À la rose

À la rose, lansiran 2014. godine, danas je jedan od legendarnih mirisa Maisona, slavi žene s nepokolebljivim žarom. Ni jedna bočica ne sadrži manje od 400 ruža – 250 ruža Centifolia iz Grassea s cvjetnim notama nalik medu i 150 damašćanskih ruža iz Bugarske, koje daju note svježe kruške i naglasak na ličiju.

Kako bi se oslobodio mnogih klišeja koji okružuju ružu, cvijet koji se ponekad smatra staromodnim, Francis Kurkdjian stvorio je akord cvijeta ljubičice i magnolije koji srednje note prožima punoćom i velikodušnošću. U baznim notama, drvenasto-cedarsko-mošusni akord stapa se s ružama Centifolia kako bi proslavili suvremenu, senzualnu ženstvenost koja se ne klanja ničemu…

À la rose

Olfaktorna obitelj: cvjetno –mošusna
Sastojci: akordi slatkog graška, esencija damašćanske ruže, akord cvijeta ljubičice, Centifolia ruža i mošusi

Eau de parfum, natural spray 70 ml
Mirisna maglica za kosu 70 ml
Mirisno ulje za tijelo 70 ml 

 

L’Homme À la rose

Razvijajući se s društvom u potrazi za modernošću i slobodom, Francis Kurkdjian nudi svoju osobnu interpretaciju ruže za muškarce u odvažnoj parfemskoj vodi. L’Homme À la rose dokazuje da ruže mogu biti bez spola u odi slobodi koja mijenja nove kodove muškosti.

Iznimno svježe i zelene gornje note obuhvaćaju akord grejpa s esencijom damašćanske ruže iz Bugarske. Prati ih drvenasti i ružičasti akord koji unosi vertikalnost u kompoziciju. Konačno, drveno-jantarne donje note uveličavaju miris dajući mu nepogrešivo muški mirisni potpis.

L’Homme À la rose

Olfaktorna obitelj: drvenasto – cvjetna
Sastojci: Centifolia ruža iz Grasse-a, akordi grejpa, drvenasti amberi, esencija bušina iz Španjolske, esencija damašćanke ruže iz Bugarske i esencija kadulje iz Francuske

Eau de parfum, natural spray 70 ml 

Ove neodoljive mirise možete pronaći u parfumeriji Martimex na Trgu bana. J. Jelačića 11

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI