Iskažite ljubav najljepšim zlatnim nakitom

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ljubav je sveprisutna i možemo ju pronaći u različitim stvarima, trenucima i ljudima. Jedan od dana kada ju posebno slavimo i obilježavamo je Valentinovo. Dan posvećen najljepšoj emociji, možemo uljepšati tako što ćemo ga provesti s voljenom osobom i pokazati koliko nam znači. S njime dolazi i jedna od vječnih dilema – što pokloniti i koji dar odabrati?

Globe Hearts zlatne naušnice, 680,00 kn, Love beam zlatne naušnice, 1.400,00 kn, Heart Trio zlatne naušnice, 716,00 kn

Zapamtite, mali znaci pažnje učinit će Dan zaljubljenih još posebnijim i zauvijek će vas podsjećati na lijepe zajedničke trenutke i vašu ljubav. 14.veljače je sve bliže pa ako još uvijek niste kupili dar i niste sigurni što odabrati, budite sigurni da s lijepim komadom nakita nikada ne možete pogriješiti. To je modni dodatak koji predstavlja znak pažnje, ljubav i prijateljstvo. Odaberite naušnice, narukvice, ogrlice ili neki drugi komad nakita koji će se pretvoriti u nezaboravnu uspomenu i detalj koji će vaša voljena osoba čuvati zauvijek.

Heartic zlatna ogrlica, 1.376,00 kn

Inspiraciju pronađite u Zlatarni Dodić gdje vas očekuje široka lepeza zlatnog nakita s motivom srca, koji je kao stvoren za najromantičniji dan u godini. Decentne narukvice s privjeskom srca savršeno će se uklopiti s malim naušnicama i profinjenim ogrlicama. Ako ipak želite malo upečatljiviji komad, birajte velike naušnice i efektne ogrlice sa zanimljivim privjescima.

Crown, prsten bijelo zlato s dijamantom

Za one prave romantike, koji su odlučili za Valentinovo okruniti svoju ljubav, najbolji izbor je prstenje i kombinacija zlata s dijamantima te dragim ili poludragim kamenjem. Odlučite se za omiljeni oblik, veličinu i boju te ovog Valentinova izrazite svoju nemjerljivu ljubav najljepšim komadom nakita.

Jedinstveni valentinovski komadi čekaju vas u poslovnicama Zlatarne Dodić:
Dubrava 2 – Ilica 46 – City Center one West – City center one Split – Mall of Split – Plitvice mall ili na https://www.zlatarna-dodic.hr/.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI