Ed Sheeran i Taylor Swift osvajaju novim duetom “The Joker And The Queen” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ed Sheeran i Taylor Swift osvajaju novim duetom “The Joker And The Queen”

Globalne pop zvijezde Ed Sheeran i Taylor Swift udružili su snage na novom duetu “The Joker And The Queen”.

Ed Sheeran još je prije nekoliko dana teaserom potvrdio izlazak nove verzije njegove pjesme “The Joker And The Queen” u kolaboraciji s Taylor Swift čije prijateljstvo traje dulje od desetljeća. Ovo nije prvi puta da su se ove mega zvijezde odlučile na zajedničku suradnju. Dosad su surađivali na više pjesama kao što su “Everything Has Changed”, “End Game” i “Run”. Novu verziju “The Joker And The Queen” napisali su Ed Sheeran, Taylor Swift, Johnny McDaid, Fred Gibson i Sam Roman, a producirali Ed Sheeran, FRED, Johnny McDaid i ROMANS. Krasi je prigušen vokal, delikatne klavirske note i nježni žičani aranžmani, koje je osigurao Edov brat Matthew.

Prateći službeni video u režiji Emila Nave prepun je nostalgije jer okuplja glumačku ekipu iz kultnog videa “Everything Has Changed”, ujedno prethodne suradnje Eda i Taylor, objavljene 2012. godine. Deset godina kasnije, video prati odrastanje te priča o sada 18-godišnjacima, Avi i Jacku, koji odlaze na sveučilište i upuštaju se u nove avanture.

Originalnu verziju pjesme “The Joker And The Queen” možete čuti na fantastičnom Sheeranovom petom studijskom albumu “Equals” u kojem uživamo od listopada 2021. godine. Album se u kratkom roku našao među najprodavanijim stranim albumima u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, dok se singlovi “Shivers”, “Bad Habits” i “Overpass Graffiti” uzastopno nalaze među najemitiranijim stranim singlovima u domaćem radijskom eteru.

Nešto ranije ovoga tjedna, Sheeranu je dodijeljena i BRIT nagrada za najboljeg autora godine, dok je na svečanoj dodjeli BRIT Awards u londonskoj O2 Areni napravio pravi show sa spektakularnom izvedbom “Bad Habits” uz goste iznenađenja, metal rockere Bring Me The Horizon, ali i izvevši novi, budući hit “The Joker And The Queen” koji je sada spreman na osvajanje top lista.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI