Bajaga i Instruktori rasprodali Tvornicu kulture u 24 sata! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Bajaga i Instruktori rasprodali Tvornicu kulture u 24 sata!

Ulaznice za koncert Bajage i Instruktora, kojim će ovaj legendarni gglazbeni sastav obilježiti proslavu četiri desetljeća od izlaska njihovog prvog albuma “Pozitivna geografija”, planule su u rekordnom roku, u manje od 24 sata od puštanja u prodaju.

Momčilo Bajagić Bajaga najavio je ovaj spektakl, koji će se održati 18. travnja u Tvornici kulture, kao poseban način obilježavanja povijesnih trenutaka njihove karijere. Naime, na isti datum prije točno 40 godina, Bajaga i Instruktori održali su koncert u zagrebačkom Kulušiću gdje su predstavili svoj kultni album “Pozitivna geografija”.

“U Kulušiću je bilo poluprazno tad, oko 300 ljudi, ali bio je odličan zvuk, odlična svirka i super smo prošli. Publika je odlično reagirala, bili smo jako zadovoljni i već za nekoliko mjeseci smo se vratili. Sada nema Kulušića, pa ćemo svirati u Tvornici”, dodao je Bajaga i naglasio je da će na koncertu svirati sve pjesme s “Pozitivne geografije”.

Ovaj poseban koncert u Tvornici kulture bit će prilika za obožavatelje da se prisjete izvedbe pjesama s albuma “Pozitivna geografija” poput  “Tekila Gerila”, “Tamara”, “Berlin”  i druge koje su obilježile generacije i ostavile neizbrisiv trag u povijesti glazbe.

Momčilo Bajagić Bajaga u svojoj je karijeri napisao preko 170 pjesama, a najavio je i da će ih uskoro objaviti u knjizi poezije. “Konačno sam skupio sve pjesme koje sam napisao i sebi i drugima. Bit će to zanimljiva knjiga”, rekao je Bajaga, a Gane Pecikoza, menadžer benda, izvijestio je da su povodom 40. rođendana benda zakazali 40 koncerta u svim većim gradovima regije.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI