Parni valjak otkrio prve datume bogate ovogodišnje turneje – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Parni valjak otkrio prve datume bogate ovogodišnje turneje

Parni valjak, jedan od najistaknutijih bendova ovih prostora, najavljuje za ovu godinu bogatu koncertnu turneju te otkriva prvi val datuma i gradova koje će posjetiti u narednim mjesecima. Labin, Crikvenica, Prag, Niš, Tjentište, Zadar… samo su neke od koncertnih postaja u koje stižu u sklopu “Parni Valjak 2024 Tour”, a čitava turneja započinje 8. ožujka u Labinu.

Na proljeće ponovno krećemo s nastupima i veselimo se svim koncertima koji nam slijede u 2024. godini. Svaka svirka nam je posebna i za svaku dajemo maksimum, a dodatno nam je veselje kada nastupamo tamo gdje dugo nismo bili”, otkrivaju članovi benda u najavi ovogodišnje turneje, za koju će uskoro otkriti još datuma.

Svoje novo poglavlje bend je tijekom 2023. predstavio i uživo kroz više od 20 samostalnih i festivalskih nastupa diljem regije, a u tom smjeru nastavljaju i u 2024. Ovogodišnju turneju započet će 8. ožujka u Labinu, a zatim slijede Medvode (9. ožujka), Zadar (16. ožujka), Crikvenica (13. travnja), Prag (21. travnja), Zagreb (30. svibnja) u sklopu Zagreb Music Festa, Rešetari (14. lipnja), Niš (28. lipnja) u sklopu Evergreen Festivala i Tjentište (20. srpnja) u sklopu OK Festivala.

Ovo je tek prvi dio otkrivenih datuma i gradova za “Parni Valjak 2024 Tour”, a publika uskoro može očekivati još koncertnih nastupa koje će bend održati tijekom ove godine.

Ulaznice za dio koncerata navedene turneje dostupne su putem sustava Eventim, dok će za pojedine datume biti dostupne putem službenih stranica organizatora, što se posebno odnosi na nastupe u sklopu navedenih festivala.

Foto: Matej Grgić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI