Brend PETAR lansirao svečanu kolekciju

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kolekcija R E M I N G L E – A FESTIVE TRILOGY evocira osjećaje blagdanskog vremena, životne radosti i druženja. Poziva nas da ih ne zaboravimo te unesemo notu svečanosti i optimizma u svakidašnji život. U samom nazivu kolekcije R E M I N G L E korišteni su razmaci između slova kao simbol vremena i održavanja odgovorne distance.

Čine je tri podgrupe definirane različitim bojama (žutom, magenta i crvenom) koje naglašavaju osnovne ideje kolekcije: skulpturalnost odjevnog predmeta kako u krutim tako i u fluidnim varijantama; teksture i podatnost tkanina kao putokaz za definiranje forme odjevnog predmeta te spajanje istih u koegzistenciju.
U svakoj podgrupi nalaze se tri odjevne kombinacije povezane formom, teksturom i koloritima.

Kolekcija nudi skulpturalne topove u tirkiznoj i ciklama boji; fluidne tunike, svilene plisirane majice, 7/8 hlače stroge linije i hlače široke A linije u tamnim nijansama smeđe, plave i crne; suknje, haljine i jakne od tkanina izražene teksture (Jacquard, reljefni mat/sjaj efekt, šljokice, nabori i plisei) u crnoj te zlatnoj i tamno plavoj boji. Odjevni predmete karakterizira jednostavna forma s elementima dekonstrukcije, nabiranja i preciznim konstrukcijskim rješenjima spajanja različitih odjevnih predmeta u jedan.

Korišteni su prirodni materijali pamuk, svila, viskoza, vuna te inovativne tkanine umjetnog podrijetla, visokokvalitetni taftovi i dvoslojni štepani materijali.

  • photo –  Zvonimir Ferina
  • model – Eva Marija Grgić
  • make up – Matea Čuljak, Lurh beauty lounge
  • hair – Silvija Bradica
  • jewelry – a.rechine
  • shoes – Högl Shoes

The post Brend PETAR lansirao svečanu kolekciju appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI