Nokti s božićnim motivima i ove godine su veliki hit, donosimo fora prijedloge!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Početkom prosinca (a i ranije) počinje vladavina orašara, sobova, djedica i ostale “ekipe”. Zašto onda božićni duh ne bismo prenijeli i na nokte!

Nokti s božićnim motivima pravi su hit u ovo doba godine. Ako niste ljubitelj klasičnog crvenog dizajna s imitacijom kapica, pahuljica ili zvjezdica donosimo drugačiji božićni nailart koji će vas oduševiti. Ove godine popularne su nijanse zagasito zelene, bordo i smeđe boje, a mat look se također sve više bira.

Važno je naravno odabrati i oblik nokta koji najviše odgovara vašim prstima ili koji vam se najviše sviđa. Lijepi, njegovani i “oslikani” nokti ne moraju nužno biti jako dugački – odaberite one koji su vaš stil. Važno je da se s njima ugodno osjećate i možete bez problema obavljati svakodnevne poslove. Najčešći oblik je badem ili kocka, a odvažne dame sve više biraju i “špic” oblik.

Ovi nokti s božićnim motivima inspirirat će vas, bilo da ih uređujete kod kuće ili odlazite u salon. Ukoliko idete na neko događanje povodom Božića ili Nove godine, olakšajte si odabir dizajna kako bi vam odgovarao uz planirani outfit.

 

 

 

 

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI