Crnogorski hip-hop prvaci Who See objavili album “Kako jeste i kako je moglo” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Crnogorski hip-hop prvaci Who See objavili album “Kako jeste i kako je moglo”

Najnovije izdanje popularnih crnogorskih hip-hop izvođača Who See je konačno stiglo pod nazivom “Kako jeste i kako je moglo”.

Ovo dugoiščekivano izdanje ugledalo je svjetlost dana na službenom YouTube kanalu benda, a također je dostupno i na raznim popularnim streaming platformama.

Dejan Dedović, poznat kao Dedduh, i Mario Đorđević, poznat kao Noyz, su pripremili obilje zanimljivog materijala za svoju publiku, ovaj projekt se izdvaja i po upečatljivim kolaboracijama. Na novom albumu se pojavljuju neka od najvećih imena regionalne glazbene scene: Senidah, Random, Edo Maajka, Alejuandro Buendija, Niggor, Bejbi Motorola i Kejt, između ostalih, dok produkciju pored popularnog dvojca potpisuje i Đango HiFi kolektiv.

Nakon niza singlova u prethodnih nekoliko godina, ovo je prvi album koji su Who See objavili nakon “Pamidora” iz 2017. godine. Album “Kako jeste i kako je moglo” predstavlja novi glazbeni poduhvat ovog dua, koji će sigurno zadovoljiti očekivanja i oduševiti ljubitelje njihove glazbe.

Najnoviji album Who Seeja ne samo da kombinira aktualne stilove i old school rap, već također donosi autentičnost, specifičan humor i dubok osvrt na društvene momente kroz rime. Ovaj album odiše originalnošću i iskrenošću, što ga čini posebno privlačnim.

Dedduh i Noyz su poznati po svom specifičnom smislu za humor, koji je prepoznatljiv u njihovim stihovima. Njihove rime često sadrže duhovite i inteligentne igre riječima, čime stvaraju osvježavajuću dozu humora koja će sigurno nasmijati slušatelje. Istovremeno, njihove pjesme sadrže dublje poruke i kritike koje se tiču društvenih tema i aktualnih događanja. Kroz svoje rime, Who See donosi osvježavajući osvrt na svijet oko nas, izražavajući svoje stavove i pružajući publici glazbeno iskustvo koje je istovremeno zabavno i angažirano.

Foto: Nikola Rajović

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI