Ducray Keracnyl PP+: da biste se osjećali bolje u svojoj koži

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


95% osoba od 15 do 25 godine ima problema s nepravilnostima na koži. Šanse da se izbjegne ovaj problem su male i svi će se, vjerojatno, u jednom trenutku s time suočiti. Miteseri, prištići i ostale nepravilnosti na koži često izazivaju gubitak samopouzdanja. Dermatološki laboratoriji Ducray stručnjaci su na ovome polju i ne brinu se samo za kožu sklonu aknama, nego i za mentalno zdravlje, te im je cilj stvoriti sretne, zadovoljne ljude koji imaju pozitivno mišljenje o sebi.

Keracnyl linija nudi rješenje kod svih problema masne kože sklone nepravilnostima, kako kod adolescenata tako i kod odraslih. Specifičnost linije leži u patentiranoj inovaciji, Myrtacine®,100% prirodnom djelatnom sastojku, izoliranom iz lista biljke mirta. Uključuje proizvode za higijenu i njegu koji se primjenjuju kod blažih i umjerenih oblika akne; masnog sjaja kože, mitesera i prištića te kod težih oblika akni koji zahtijevaju lokalnu ili oralnu terapiju.

Novi dodatak u Keracnyl liniji je Celastrol, biotehnološki aktivni sastojak koji blokira proizvodnju proupalnih citokina IL-17 i stoga djeluje na vidljive i nevidljive upale. Zvijezda u borbi protiv nepravilnosti, Keracnyl PP postaje Keracnyl PP+, pojačan sinergijskim učinkom patentirane kombinacije Myrtacina®, Celastrola i vitamina PP , koji uklanjaju nepravilnosti i tragove akni već 7 dana nakon korištenja.

Keracnyl pjenušavi gel -svi tipovi nepravilnosti

Keracnyl pjenušavi gel blago pročišćava i čisti kožu sklonu aknama. Čuva kožnu barijeru i pogodan je za korištenja na licu i na tijelu. Bez sapuna je i nekomedogen. Nanesite ujutro i navečer na vlažnu kožu, zapjenite i temeljito isperite. Za primjenu od navršene 9. godine.

Rahela Riter, TikTokerica i influencerica poznatija kao @ritermala  s nama je porazgovarala o njezi lica: „Imam problematičnu kožu lica, sklonu aknama i Ducray kozmetika me spasila. Debela makeup podloga nikada nije rješenje, vjeruj te mi, shvatila sam to i sama.“ Njen dan počinje i završava upravo Keracnyl pjenušavim gelom, dok na  kožu, prethodno očišćenu Keracnyl pjenušavim gelom, nanosi Keracnyl PP + jednom do dva puta dnevno na kožu.

Keracnyl PP+ krema – upalne promjene

Kao što smo rekli, na kožu, prethodno očišćenu Keracnyl pjenušavim gelom, nanesite Keracnyl PP + jednom do dva puta dnevno na kožu. Formulacija ove kreme je rizik od alergijskih reakcija sveo na najmanju moguću mjeru. Keracnyl PP+ djeluje na glavne uzročnike nastanka upalnih prištića. Patentirana kombinacija Myrtacina®, Celastrola i vitamina PP – umiruje kožu, smanjuje pojavu prištića i nepravilnosti te smanjuje suhoću i ljuštenje kože uzrokovanu anti-akne terapijom. Kombinacijom monalurina i matirajućih čestica rižinog škroba, smanjuje lučenje sebuma i matira kožu. Hidrantno hranjivi sastojci – hidriraju i hrane kožu te koži vraćaju osjećaj ugode. Također je i dobra podloga za make-up uz 82,5 % sastojaka prirodnog podrijetla. Za primjenu od navršene 12. godine.

TikToker Juraj s @theskincarestan, osim korištenja Ducray kozmetike, dao nam je i par savjeta: „Važno je imati kvalitetne proizvode, međutim često se zaboravi na osnovnu higijenu. Često mijenjajte jastučnice na kojima spavate, dalje, znate li uopće koliko su prljavi vaši mobilni telefoni!? Naslonjeni su na vaše lice i ako ih redovito ne čistite, pogoršat će situaciju. I ono, što je najvažnije, imajte strpljenja! Keracnyl proizvodi su vaši saveznici!“

Keracnyl Glycolic+ krema – komedoni (miteseri i mikrociste)

Zahvaljujući patentiranoj kombinaciji Celastrola i Myrtacina®, ova krema djeluje na sve čimbenike koji uzrokuju nepravilnosti i mitesere. Glikolna kiselina odčepljuje pore, dok kombinacija monolaurina i čestica rižinog škroba regulira izlučivanje sebuma i matira. Za primjenu od navršene 9. godine.

Dobra podloga za make-up sa 94,5 % sastojaka prirodnog podrijetla.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI