Elton John & Charlie Puth otkrili “After All”, novi singl s nadolazećeg “Lockdown Sessiona” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Elton John & Charlie Puth otkrili “After All”, novi singl s nadolazećeg “Lockdown Sessiona”

Nakon što je prethodno objavljeni singl Eltona Johna s Dua Lipom „Cold Heart (PNAU Remix)“ postao njegov prvi TOP 5 singl nakon 2003. godine, popularni glazbenik predstavlja „After All“ najnoviji singl u kojemu mu se pridružio Charlie Puth.

Nova pjesma naći će se na nadolazećem albumu „The Lockdown Sessions“ koji na jednom okuplja suradnje s nekima od najvećih i najpoznatijih svjetskih glazbenika i glazbenica.

Dok prvi Eltonov lockdown singl, plesna himna „Cold Heart with Dua Lipa (PNAU Remix)“ nastavlja rasti i prerasta u snažan globalni hit, „After All“ otkriva posve drugačiju stranu nadolazećeg albuma. Uz pratnju klavirske dionice Eltonovi i Charliejevi vokali isprepliću se u najnovijoj baladi na tragu onih koje zauzimaju iznimno važna mjesta u Eltonovom opusu. Kako ističu, pjesma je proizašla tijekom jednog zajedničkog muziciranja i obojici je to prva dovršena snimka nastala u izolaciji.

„Charlie je sjajan glazbenik, odmah smo kliknuli“, izjavio je Elton John opisavši: „Bili smo u studiju. On ima svoj mali kućni studio, s klavijaturama i producentskim Pro Tools programom. Svirajući električni klavir zapravo sam u dahu napisao pjesmu do kraju, a Charlie je nevjerojatno brzo osmislio i tekst. Jednostavno se odvilo nešto posebno“.

Charlie Puth, prepun dojmova zbog „lakoće kojom Elton stvara melodije i akorde kad god sjedne za glasovir“ kaže: „On je svjetska klasa i prava definicija glazbenog genija. Biti dio njegova glazbenog putovanja ostvarenje je sna“.

U vlak glazbenog putovanja Eltona Johna ukrcali su se još i Brandi Carlile, Eddie Vedder, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Rina Sawayama, SG Lewis, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Surfaces, Years & Years, Young Thug i drugi. Jedinstvena zbirka suradnji s umjetnicima koje na jednom mjestu može okupiti samo Elton Jonh nastala je kroz na rad na daljinu tijekom posljednjih 18 mjeseci u kojima je svijet bio zatvoren. Album koji slavi zajedništvo, „The Lockdown Sessions“, najavljen je za 22. listopada.

Source link

Autor

PODIJELI