EXIT ide u Metaverse i lansira ekskluzivnu NFT kolekciju u suradnji s velikim glazbenim zvijezdama – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


EXIT ide u Metaverse i lansira ekskluzivnu NFT kolekciju u suradnji s velikim glazbenim zvijezdama

EXIT festival ulazi u Metaverse i najavljuje predstavljanje specijalne digitalne umjetnosti u obliku nezamjenljivih tokena, odnosno NFT-ova. Prva Exitova NFT kolekcija kreira se u suradnji s velikim glazbenim zvijezdama današnjice i bit će dostupna u sljedećih nekoliko tjedana.

Sve novosti bit će prvo objavljene na Exitovoj zajednici na Discordu, koja je danas pokrenuta i kojoj se može pridružiti na ovom linku. Najbrži koji postanu dio ove zajednice dobit će na poklon ekskluzivan NFT limitirane serije, koji će se djeliti samo ovom prilikom i vlasnicima pružiti ekskluzivne sadržaje i druge benefite, kao i poseban status unutar Exitove digitalne zajednice.

Većina NFT-ova u Exitovoj kolekciji bit će kreirana tako da mogu koristiti u Multiverseu, u čijem razvoju EXIT sudjeluje. U ovoj nadolazećoj i uzbudljivoj 3D web stvarnosti, pokretanoj najnovijim tehnologijama, glazbenici i autori će biti stavljeni u centar glazbene industrije. U suradnji s vodećim svjetskim IT kompanijama, razvija se zajednica u kojoj će niz različitih platformi staviti umjetnike i kreativce u epicentar zbivanja, a njihovim fanovima ili onima koji će to tek postati, dati dosad neviđene i inovativne načine interakcije, komunikacije i iskustva.

U skladu s Exitovom filozofijom kako su iskustva uživo nezamjenljiva, festivalska NFT kolekcija bit će multidimenzionalna, jer će osim vrhunske digitalne umjetnosti sa sobom nositi posebno kreirano živo iskustvo. Ono će sa sobom doneijti brojna uzbudljiva iznenađenja u vezi sa EXIT festivalom i mglazbenim zvijezdama, koja je do sada rijetko tko imao priliku doživjeti.

Lansiranje NFT kolekcije rezultat je i suradnje Exita i SolSea, jedne od najpoznatijih svjetskih internet platformi za trgovinu nezamjenjivim tokenima, koja je, inače, razvijena u Srbiji. Ovom suradnjom EXIT, kao jedan od vodećih brendova svjetske festivalske i glazbene industrije, daje podršku regionalnoj IT i kreativnoj industriji.

Dodatni razlog izbora SolSea je usmjerenost na blockchain Solana, koja je neusporedivo bolji ekološki izbor u odnosu na vodeće konkurentne blockchain ekosisteme na kojima je bazirana većina NFT zajednice, jer troši daleko manje energije od njih.  Naime, jedna transakcija u ovoj kriptovaluti energetski je uporediva sa običnim Google pretraživanjem. Osim toga, Solana je neusporedivo brža i s daleko manjim transakcijskim troškovima u uspoređenju s većinom ostalih blockchain ekosistema.

U virtualnoj trgovini SolSea, NFT-evi će biti dostupni kroz nekoliko tjedana, a sve informacije o glazbenim zvijezdama s kojima je napravljena umjetnička suradnja, datum objave kolekcije, kao i svi drugi detalji, bit će objavljeni premijerno u sklopu Exitove zajednice na Discordu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI