Filip Rudan objavio novi singl i spot “He’s Not the One” i zasjeo na prvo mjesto trendinga na Tidalu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Filip Rudan objavio novi singl i spot “He’s Not the One” i zasjeo na prvo mjesto trendinga na Tidalu

Jedan od najistaknutijih mladih glazbenika, Filip Rudan, vraća se s dugoočekivanim novim singlom! Emotivna suvremena rock balada naziva „He’s Not the One“ kantautorska je pjesma koja sjajno ističe Filipov glazbeni talent te već ranije zapažene iznimne vokalne sposobnosti.

Da je riječ o pjesmi koja je doista posebna govore i podaci da je od premijere do danas prikupio više od 26 i pol tisuća pregleda na YouTubeu te je zasjeo na prvo mjesto trendinga na regionalnoj Tidal playlisti friških premijera, čak iznad Eda Sheerana i Alicije Keys.

Njegov impresivan vokal u pratnji zavodljivih gitarskih dionica, inspiriranih legendarnim blues-rock pjesmama, vodi nas u priču o dvoje ljudi koji se, zarobljeni između prošlosti i budućnosti, suočavaju s istinskim osjećajima i skrivenim željama. Najnoviji singl „He’s Not the One“, s potencijalom da postane istaknuti hit s prepoznatljivim potpisom Filipa Rudana, prvi je u nizu novih pjesmama koje ovaj sjajni glazbenik planira predstaviti u narednim mjesecima.

„Tijekom jednog dana gledao sam kišu i, svirajući gitaru, riječi su došle same od sebe. Inspiracija se samo pojavila. Nekad inspiracija dođe iz vlastitog iskustva, a ponekad me, kao ovog puta, inspiriraju općenite životne situacije. Vjerujem da se u ovoj pjesmi mogu pronaći mnogi i da će ju svatko moći interpretirati na svoj način“, opisuje Filip Rudan koji je autor glazbe i teksta.

Aranžman i produkciju singla supotpisuju Filip Rudan i Hrvoje Domazet, a priču pjesme slikovito prati video spot u produkciji tima Beyond Pines Films. Filipovu ideju o spotu u djelo je realizirao redatelj Dinko Šimac, dok su prilikom stvaranja scenarija i asistiranja za vrijeme snimanja uvelike doprinijele Tara Turopoljac, Romana Pavliša i Nela Kliček. Glavne uloge, uz Filipa, tumače sjajni mladi glumci Melody Martišković i Matija Gašpari. Petra Mikšik potpisuje fotografije, a ukupni vizualni dojam upotpunile su Dorotea Hrenek (MUA) te stilistica Ana Nikačević.

„Atmosfera na snimanju spota zaista je bila jako, jako lijepa. Svatko je odradio sjajan posao, a i sam se okušao u asistiranju što mi je bilo jako zanimljivo. Za Dinka (redatelja) sam saznao iz razgovora s prijateljicom glazbenicom. Pogledavši njegove radove, shvatio sam kako atmosfera koju on stvara u videima idealno odgovara mojoj ideji i viziji. Svi koji su sudjelovali su fenomenalne osobe i odmah smo kliknuli. Ukratko, cijeli proces bio je jako zabavan, spot u potpunosti dočarava esenciju i raspoloženje pjesme i zaista sam sretan s finalnim rezultatom!“

Foto: Petra Mikšik

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI