Gitaristički virtuoz Branko Bogunović Pif obradio “Jesen stiže, dunjo moja” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Gitaristički virtuoz Branko Bogunović Pif obradio “Jesen stiže, dunjo moja”

Branko Bogunović Pif u jesen nas uvodi novom instrumentalnom obradom i to velikog hita “Jesen stiže, dunjo moja”.

Istoimenu pjesmu autora Ištvana Bogdana, široj publici poznatiju u izvedbama velikih glazbenih imena, Branko Bogunović Pif donosi nam u jedinstvenoj obradi akustične gitare. Poznato je kako u svojem glazbenom izričaju vješto koristi brojne stilove kao što su rock, blues, fusion, finger picking, tapping, pa je tako i ovo djelo učinio drugačijim, na svoj prepoznatljivi način posebnijim.

“Pjesma je vrlo zahvalna za ovu vrstu finger picking sviranja na gitari, a i savršeno se uklapa u nadolazeće godišnje doba. Pjesmu do sada još nitko nije aranžirao na ovaj način, iako je izvođena do sad puno puta, pa sam samim time još više uživao radeći na njoj”, rekao je Branko Bogunović Pif.

Za pjesmu je urađen je i videospot, a sve je snimljeno u parku Green Golda u režiji vrijednog tima Hit produkcije.

Ovaj vrsni glazbenik više je puta nagrađivan kao najbolji gitarist, bavi se ilustracijom i karikaturom, a do sada je imao više od trideset jedinstvenih samostalnih izložbi sa koncertom u Hrvatskoj i Sloveniji. Pif je u svojoj bogatoj karijeri sudjelovao u snimanju čak četiristo albuma različitih izvođača, a osim što je bio stalni član Plave trave zaborava, Animatora, Drugog načina, istaknuo se i kao producent te aranžer u legendarnom ITD bandu, Animatorima, Gazdama i brojnim drugima.

Source link

Autor

PODIJELI