Horoskop za jesen 2021. – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELIPočetak jeseni bit će izuzetno miran, ali kada nas Venera i Mars u nastavku ovog godišnjeg doba počnu testirati, mogući su konflikti. Kraj jeseni i početak zime stavljaju u prvi plan osobne odnose. Imat ćete energije da poboljšate obiteljske i prijateljske odnose, ali ovo je period kojem se najviše trebaju radovati usamljena srca.

Astrolozi predviđaju da će jesen 2021. godine donijeti povećanu želju da se sve pojednostavi i to će zaista u život donijeti jednu lakoću i radost. Ovakav stav mnogi će usvojiti na polju karijere, ljubavi, a želja da se sve sredi i bude jednostavno sa sobom povlači i mnoge promjene. Početak jeseni bit će izuzetno miran, ali kada nas Venera i Mars u nastavku ovog godišnjeg doba počnu testirati, mogući su konflikti.

Na poslu mnoge znakove Zodijaka mogu očekivati dobre okolnosti, jer ćete biti kreativni, imat ćete nove ideje, a realizaciji novih projekata posvetit ćete veliku pažnju. Za mnoge će to biti i sjajna prilika da se poboljšaju financije. Idealno je vrijeme da i svoj hobi pretvorite u izvor stabilnih prihoda.

Kraj jeseni i početak zime stavljaju u prvi plan osobne odnose. Imat ćete energije da poboljšate obiteljske i prijateljske odnose, ali ovo je period kojem se najviše trebaju radovati usamljena srca. Zvijezde pred zimske večeri mogu donijeti jedan romantičan i iznenađujući susret – hoće li to biti vaša prava srodna duša, otkrit ćete već na prvi pogled.

Ovan

Jesen vam na početku neće donijeti onoliko radosti koliko ste mislili. Moguće je da će sve kasniti i mnogi planovi će se odložiti. Nemojte se obeshrabriti, jer ćete već u listopadu/oktobru moći postići visoke ciljeve radeći uobičajenim tempom.

Oslonite se na partnera, obitelj, kolege i prijatelje, jer vam mogu pomoći u ispunjenju ambicija. U usporedbi s ljetom, ljubav vam donosi harmoniju, zabavu i lakoću.

Imat ćete i dobar odnos s autoritetima na poslu. Jesen donosi priliku da proširite mnoge sfere interesa i napravite nešto veliko. Pitanje za vas je – koliko ste spremni raditi na sebi?

Bik

Najveće greške napravit ćete ove jeseni ako previše žurite. Obratite više pažnje na analizu učinjenih grešaka i pokušajte da ih ne ponavljate u budućnosti. Na polju emocija Bikovi će biti slabi, ali kada naiđu oluje, utjehu i rješenja najprije ćete pronaći kod voljenih.

Uz njihovu pomoć, možete ponovo probuditi optimizam u sebi. Ne plašite se postati zatočenik iluzija.

Jesen će vam zaista ponuditi mnoga ugodna iznenađenja, uključujući napredovanje u karijeri, početak nove veze, a možda čak i vjenčanje.

Blizanci

Očekuje vas puno događaja i odgovornosti pa jesen za vas baš i neće biti opuštajuća. Očekuju se velike promjene na svim poljima, ali one najznačajnije bit će u ljubavi. Mnogi će u vezi ili braku obnoviti bliskost i podići odnos s partnerom na višu razinu.

Riješili ste sve stare nedoumice i dileme, a sada se ljubav počinje razvijati, od malog korijena do raskošne krošnje emocija.

Strasti će biti pojačane, kao i želja za romantikom, a usamljeni Blizanci će doživjeti sudbonosni susret. Slučajno poznanstvo može rezultirati jakim prijateljstvom koje se može pretvoriti u divnu romansu.

Rak

Jesen počinje nepredvidivim događajima i važnim promjenama. Da biste kroz ovaj period prošli sa što manje stresa i s minimalnim gubitcima, Rakovi moraju pokazati izdržljivost, željeznu volju i u svemu biti vođeni glasom razuma.

Preuzmite odgovornost, sada je trenutak da pokažete svoje sposobnosti i zrelost. Da biste umanjili rizik od negativnih posljedica svega što se događa, ciljajte na sigurno i ne riskirajte.

Ako se dovoljno potrudite, negativna situacija preko noći se može preokrenuti u blagostanje.

Lav

Lavovi ne bi trebali očekivati od drugih da im uljepšaju život ili da preuzmu njihove odgovornosti. Vaše je da unesete nove boje u svijet i samo vi to zapravo možete i učiniti. Budite spremni na promjene koje će se dogoditi u krugu prijatelja.

Moguće je da ćete na jesen 2021. godine prestati komunicirati s onim ljudima koje ste do nedavno smatrali bliskim. Ne brinite, netko vrjedniji i tko više zaslužuje vaše prijateljstvo zauzet će njihovo mjesto.

Ne plašite se inovacija koje dolaze s hladnim vremenom. Prihvatite ih i radite na vlastitoj transformaciji. Obratite više pažnje na svoju fizičku i duhovnu transformaciju.

Djevica

Jesen 2021. bit će za Djevicu čarobna. Ovo godišnje doba inspirirat će vas da se promijenite. Konkretno, želja za poboljšanjem osobnog života i za predah od posla bit će sve izraženija. Slušajte glas svog srca, pokušajte ostvariti sve svoje želje.

Zaslužujete odlazak na odmor, ne fokusirate se samo na svoju karijeru, kao što je to bilo ranije, već na unutrašnju harmoniju i pronalaženje srodne duše. Ako ne možete odložiti radne projekte za kasnije, nemojte biti tužni.

Možete ih lako dovršiti kasnije i dobiti pristojnu nagradu za svoj rad. Do kraja jeseni može vas očekivati iznenađujuće dobar iznos novca na računu. Postoji i mogućnost povećanja.

Vaga

Vage prati atmosfera optimizma. Sve što se dogodi donijet će vam pozitivne emocije. Ovo se također odnosi na pitanja srca.

Romantična veza će se početi transformirati na bolje. Ovo je posebno važno za one koji dugo pokušavaju izgraditi ozbiljnu, stabilnu vezu.

Pozitivna promjena može inspirirati Vagu da napravi važan korak – vjenčanje. Najviše ćete se fokusirati na obitelj i ljubav, ali nemojte zanemariti ni razvoj karijere.

Škorpion

Tijekom jeseni 2021. godine Škorpioni će konačno dobiti plodove svog rada. I ovo nije samo pohvala šefa, univerzalno priznanje, već i dobra novčana nagrada. Ipak, u ovom periodu pažljivo trošite novac ii organizirajte svoj budžet.

Jesen ne donosi idealno vrijeme za investicije. Razmislite o tome kako najbolje rasporediti budžet, kako možete smanjiti rashode i kako možete efikasno povećati kapital. Izračunajte svoju zaradu, uštedite novac.

Da biste to učinili, dovoljno je da ne trošite novac na stvari koje vam nisu zaista potrebne. Ozbiljnost i odgovornost važne su ove jeseni. Ako se fokusirate na uštedu, kasnije možete stvoriti i puno više.

Strijelac

Strijelci imaju priliku da tijekom jeseni sretnu srodnu dušu, ali ostanite pažljivi i razmislite kome dajete svoje srce. Mnogi Strijelci mogu učiniti suprotno, stvoriti idealnu sliku partnera u glavi i propustiti dobre prilike. Bez idealizacije!

Najvažnije je da vam netko, za početak, izgleda iskreno i otvoreno. Ne plašite se jakih osjećaja i činjenice da se romantični odnosi mogu brzo razvijati.

Njegujte ih i da biste ih sačuvali, svedite na najmanju mjeru napade ljubomore. U vašoj je moći da vezu sa svojom srodnom dušom učinite harmoničnom, temeljenu na potpunom povjerenju i razumijevanju.

Jarac

Pred vama je intenzivna i dinamična jesen. Kiša i niske temperature nikako vam neće odgovarati pa će mnogi biti loše raspoloženi i melankolični. Očekuju vas i izazovne situacije u kojima nećete lako donositi odluke.

Da biste preživjeli težak period s minimalnim gubitcima, budite jaki duhom, potražite podršku od voljenih kada je to potrebno.

Skladni odnosi s partnerom i rođacima bit će ključ sreće za jesen 2021. godine. Preporučuje se putovanje u drugu zemlju.

Vodenjak

Vodenjake očekuje nepovoljan period. S početkom hladnog vremena morat će se mnogo potruditi, naporno raditi, tražiti nove mogućnosti za ostvarenje svojih ambicija. I sve to u pozadini ogromnih promjena u ljubavi.

Odnosi s partnerom počet će se mijenjati na gore. Korijen problema bit će pretjerana ljubomora, sukobi zbog svakodnevnih teškoća. Ne sjedite prekriženih ruku – u vašoj je moći da popravite sve. Ključ za pronalaženje harmonije u ljubavi je iskren razgovor, ali i promjena okruženja.

Odgovarao bi vam odmor s partnerom, jer kada ostanete sami, izolirani od svakodnevne trke, lakše ćete pronaći zajednički jezik.

Ribe

Ribe početkom jeseni gube nadu u ljubavi, ali zvijezde će ih brzo iznenaditi. U ovom trenutku će se na horizontu pojaviti osoba koja može izazvati pozitivne emocije u vama. Ako želite sresti osobu koja vam se sviđa, onda izlazite, zabavljajte se, družite se.

Ne odustajte od mogućnosti da prisustvujete zabavnim događajima i izlazite s prijateljima. Odmah ćete u gomili prepoznati pravu osobu za sebe.

Od nesigurnosti do harmonične ljubavi – jesen će Ribama donijeti najljepše promjene.

sensa.mondo

Source link

Autor

PODIJELI