“Higijenske” gaćice su se vratile

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nekada davno postojale su takozvane higijenske gaćice. Mi, rođene sedamdesetih, možda i osamdesetih ih se dobro sjećamo. I voljele smo ih. Bile su jedini izvor sigurnosti, jer nepropusnih slojeva, krilaca, menstrualnih čašica nije bilo…

Koristile su ih za menstruaciju i inkontinenciju.

Ali, netko je bio vrijedan. Naporno, dugo i jako je radio na osmišljavanju, dizajniranju i kreiranju novih “higijenskih gaćica”.

U nedostatku ekoloških, jednostavnih i održivih proizvoda za žene, ali i činjenice da žene, kada dobiju menstruaciju, prestaju sa svim aktivnostima, “zabiju se u kuću” i ne izlaze, Sanja Obradović odlučila je da problem menstruacije, ali i inkontinencije, jednom za svagda riješi.

2019. godine na tržište je izbacila testnu verziju SAFE menstrualnih gaćica, kako bi vidjela je li napravila dobar posao i kako će djevojke i žene, širom regije reagirati. Nije očekivala toliko oduševljenja i pohvala. Nakon dvije godine rada, unaprjeđivanja, razvijanja, i tisuća i tisuća prodanih gaćica, sada sa sigurnošću možemo reći da napokon, ponovno, imamo dobar i kvalitetan proizvod za žensku higijenu i menstruaciju.

SAFE menstrualne gaćice napravljene su od najkvalitetnijeg pamuka, s ugrađenim nepromočivim platnom, potpuno sigurnim za ljudsko tijelo. Usprkos tomu, one izgledaju kao obične, regularne i lijepe gaćice, u više boja i modela, a upijaju 99% menstrualnog sadržaja.

Za one koji imaju laku i mirnu menstruaciju tu su SAFE standardne gaćice. Za one druge, pak, koje imaju obilnu i tešku menstruaciju tu su nove, unaprijeđene SAFE duboke gaćice. I sada više nema skrivanja po kući. Nema preskakanja sporta, yoge, izlaska u grad s prijateljicama, samo zato što je krenula menstruacija.

Nema bojazni da će procuriti na hlače, haljine, sportsku opremu. Nema više straha, gdje god da ste, na moru, na planini ili u svom gradu. Sada su žene napokon mirne i bezbrižne, ali zaista.

Više o njima možete saznati na safebyso.com/hr

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI