Hrvatski DJ i producent Leon Martell inspiriran future raveom kreće u osvajanje svjetske scene – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Hrvatski DJ i producent Leon Martell inspiriran future raveom kreće u osvajanje svjetske scene

Pjesma “Promises” hrvatskog DJ-a i producenta Leona Martella prva je stranica njegovog nadolazećeg studijskog albuma koji će se zvati “My World” i bit će objavljen za Croatia Records.

Leon je prvo ime hrvatske elektroničke scene koje već ima i međunarodne uspjehe, a da je dio velikog kataloga Croatia Recordsa. “Promises” je inspirirana novim future rave zvukom za koji su zaslužni David Guetta i Morten.
“Najveći izazov je bio ostvariti dovoljnu razinu festivalske energije kako bi pjesma bila prigodna za klubove, a pritom zadržati onu radijsku atmosferu koja nas prati u svakodnevnim aktivnostima”, kaže Leon koji je suradnju s Croatia Recordsom započeo na remix izdanjima popularnih hrvatskih pjesama i autora kao što su Mia Dimšić i Flyer, a “Promises” je odvojeni projekt s kojim kreće u osvajanje svjetske elektroničke scene.

Hrvatski producenti već imaju vrlo dobar status na svjetskoj elektroničkoj sceni, a Leon Martell kao jedno relativno novo ime sigurno će pronaći svoj put, kako zbog modernog zvuka, tako i zbog činjenice da vokale za svoje pjesme snima potpuno sam, baš kao što to rade i velikani poput Calvina Harrisa.

“Promises” je svijet Leona Martella, elektronička glazba je njegov život, a “My World” je njegov prvi solo album koji će objaviti za Croatia Records.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI