Hrvatski princ melankolije Seed Holden stiže u Začaranu Močvaru – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Hrvatski princ melankolije Seed Holden stiže u Začaranu Močvaru

U Začaranu Močvaru iz dalekog Berlina dolazi valpovački kantautor Seed Holden.

Seed Holden najčešće nastupa solo, ponekad s bendom, ali suština njegove glazbe uvijek je ista – atmosferični, opuštajući i melankolični americana/folk inspiriran širokim svijetom i pričama ljudi koji njime lutaju. U svibnju 2020. godine, Seed je objavio treći studijski album “Soldier On”, najavljen singlom “Henry Street” te potom live izvedbom pjesme “Wedding Player”. Album je naišao na pozitivne kritike u Hrvatskoj, Njemačkoj i Francuskoj, prvo je objavljen digitalno, a potom i u fizičkom obliku u suradnji s Croatia Recordsom.

Od izlaska albuma, Seed nije imao samostalni koncert u Zagrebu, stoga će upravo ovaj poslužiti kao zakašnjela promocija albuma “Soldier On”. Očekuje vas potpuno akustični, singer-songwriter koncert s naglaskom na novom materijalu.

Koncert je na rasporedu u srijedu, 22. prosinca s početkom u 20 sati. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 30 kuna u sustavu Entrio.hr, a na dan koncerta mogu se kupiti po cijeni od 40 kuna. Covid putovnice nisu potrebne, a koncert je sjedećeg tipa. Zbog epidemioloških mjera klub vodi pisanu evidenciju posjetitelja pa zamoljavaju publiku da dođu prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI