J.R. August u punom sastavu, s bendom i zborom, dolazi u Samobor – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


J.R. August u punom sastavu, s bendom i zborom, dolazi u Samobor

Jedan od naših najznačajnijih autora novije generacije, sjajni J.R. August dolazi u Kino Samobor u srijedu 27. travnja 2022. Višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada na velikom samoborskom koncertu nastupit će u punom sastavu, a na pozornici će mu se priključiti bend i zbor.

S novim singlom i spotom “Dealing With The Pain” inspiriranim vremenom u kojem živimo, J.R. August je ususret koncertu najavio i novi studijski album “Still Waters”. Nastavljajući se na tu temu, album koji će simbolično biti objavljen na Veliki petak 15. travnja.

Naš je istaknuti kantautor i producent iz Zaboka,  doslovce je oborio s nogu domaću i  regionalnu publiku i medije s maestralnim radom “Dangerous Waters”. J.R. August je pobrao pohvale kritike i publike, a album se našao i na listama najprodavanijih izdanja. Vlasnik je Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, te novog izvođača, a i samoborski nastup bit će još jedna prilika pokazati zašto je ovaj izvanserijski autor svjetskog kalibra.

Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 7. ožujka u 09:00, po cijeni od 90 kn u sustavu Eventim i online na www.eventim.hr.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI