Jedini fitnes program koji ćete trebati ove godine!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nova godina, nove odluke. Tako često izgleda početak svake. Neki ih se drže, neki ne odlučuju jer već u startu znaju da ih se neće pridržavati. Motivacija je potrebna svima, bez obzira na koje područje života se odnose donesene odluke. Nije sebično uzeti vrijeme za sebe i posvetiti se svojim odlukama. Na taj način, postajemo motivacija i svojoj okolini.

Upravo se novogodišnje odluke često odnose na vježbanje i mršavljenje. Prosinac je mjesec u kojem većina ljudi pretjeruje s hranom i pićem, a kad siječanj pokuca na vrata, detox je riječ koja zaokupi mnoge i uđe u gotovo svačije rječnike. Odluka je uvijek i isključivo na svakom osobno. Kao što susjed ne može otići umjesto nas na posao, tako isto ni teta iz Njemačke ne može vježbati umjesto nas.

Danijela Pupovac

Svi znamo što trebamo raditi da bi smršavili, ali kako – to raditi (redovno i dovoljno dugo) nas muči. Promijeni se“ je program fokusiran na – kako. Kako ne odustati kad se umorimo i kad nam dosadi, kako to raditi to redovno i dosljedno, kako nastavljati kad zeznemo, kako raditi to kako treba, dovoljno dugo, disciplinirano i izvrsno. Ovo je program fokusiran prije svega na promjenu mentalnog sklopa, promjenu navika i ponašanja, paralelno s redovnim treninzima i promjenom prehrane.

Promijeni se“ traje 9 tjedana, a uključuje online video treninge, plan prehrane i tjedne radionice te svakodnevno praćenje kroz osobni dnevnik treninga i prehrane od strane kineziologinje i nutricionistice. Dnevnici prehrane se ispunjavaju kroz čitav program, a nutricionist ih pregledava i usmjerava pojedinca kroz njih svakodnevno. To je nešto što ovaj program čini drugačijim i osobnijim.

Ovaj intenzivan program fokusiran je na rast i razvoj osobnosti, kako bi i ostvarili sve ciljeve koje smo si postavili u sljedećoj godini, a traje 1 + 9 tjedana i u potpunosti je online.

Iako su online video treninzi uključeni u program, ne morate trenirati online. Možete nastaviti trenirati po nekom drugom programu koji vam već odgovara, a bitno je da to radite bar 4 x tjedno zbog pravila o stvaranju navika. Nulti (prvi) tjedan je proces ukrcavanja i rezerviran je za pripremu, postavljanje ciljeva i rješavanje predzadataka, koji su uvelike i priprema na tjedne u budućnosti kad se poželi odustati od promjene. Sustav podrške na programu je ogroman i raznovrstan te baš iz tog razloga, program ima toliki uspjeh.

Danijela Pupovac

Osim kroz dnevnik prehrane i treninga, praćeni ste i svakodnevno u grupi sa kojom krećete, kroz prijavljivanje odrađenih zadataka koji su vam dodijeljeni na svakoj od radionica, a odnose se na implementaciju teme koju se u tom tjednu obrađivala.

„Ovo je najbitniji dio programa, kako se popularno kaže ‘znanje nije moć, primjena tog znanja je moć’, tako i na ovom programu nije dovoljno slušati i znati, moramo to odraditi. Ovaj dio se odnosi na promjenu mentalnog sklopa. Svi možemo smršaviti ali za ostati mršavi i u formi koju želimo, moramo se promijeniti mentalno. Način na koji vidimo sebe i svijet, fitness, zdravlje i mršavljenje“, dodaje trenerica i vlasnica programa,

Radionice se održavaju jednom tjedno, a na svakoj se obrađuje po jedna tema koja pomaže u osvještavanju starog ponašanja te vježba donošenja drugačijih izbora.

Neke od tema na radionicama možete pogledati ovdje.

Što se tiče online treninga možete birati iz čitavog spektra treninga a ovi vam se dodjeljuju pri upisu, po spremi, željama, ciljevima i ispunjenom upitniku. Novo na ovom programu su video treninzi s vanjskim opterećenjem, koje možete raditi od kuće s minimalnom opremom. Ovo su treninzi poput onih koje bi odradili s Danijelom uživo u teretani, donose iste takve rezultate, a ne morate izaći iz kuće. Ovi novi video treninzi snimljeni su kod Matej Filipia u njegovom Reactive Boutique Fitness u Španskom u Zagrebu, koji ima uživo privatne i grupne treninge.

Nije obavezno da trenirate po online programima za ovaj program, neki zadržavaju privatne treninge, neki idu na grupne programe, a neki čak na jogu ili plivanje i dolaze na ‘Promijeni se’ samo zbog promjena navika, mentalnog sklopa i dosljednosti u fitnessu i zdravoj prehrani.

Za više o programima mršavljenja i promjene navika zapratite Danijelu na njezinom službenom Instragram profilu ,  za trening uživo u Reactive Boutique Fitness, raspitajte se kod Mateja.

Za kod za popust za 9 – tjedni ‘Promijeni se’ program i više informacija, pošaljite mail na [email protected], do kraja ovog tjedna.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI