Jedinstvena pećnica na vrući zrak za efikasnu i brzu pripremu obroka

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Stručnjaci iz Tefala ponovno su iznenadili svoje kupce predstavljanjem dosad neviđenog proizvoda na svjetskom tržištu. Ovaj poseban uređaj obradovat će svaku obitelj zbog jednostavnog i efikasnog te izuzetno brzog pripremanja obroka.

Devet funkcija

Tefal Easy Fry FW501 je prva pećnica na vrući zrak koja ima i grill – dva u jedan. U njoj se može pripremati raznolika hrana izvrsnog okusa s naglaskom da se sve to priprema s vrlo malo ili potpuno bez ulja!
Ovaj praktični višenamjenski uređaj objedinjuje devet funkcija;

  • prženje vrućim zrakom,  pečenje mesa, roštiljanje/grillanje, pečenje biskvita,  jako pečenje,  dehidriranje, tostiranje, ražanj i podgrijavanje.

Unaprijed postavljenih 8 programa (pomfrit, piletina, meso, riba, pizza, kolači, dehidracija, roštilj) čine kuhanje jednostavnim. Lijevane grill rešetke i više pladnjeva omogućavaju pripremu do tri zdrava obroka odjednom. Sva ova slasna jela svidjet će se svakoj obitelji.
Tefal FW5018 Tefal pecnica na vruci zrak

 

Svestrana dodatna oprema i veliki kapacitet, savršeni su za pripremu širokog spektra izdašnih recepata, dok precizna kontrola temperature osigurava optimalne rezultate.

Sve to zaokružuju prikladni timer i dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa pa nam tako olakšavaju lako čišćenje, što znači manje vremena u kuhinji i više vremena s onima koje volite!

Ova Tefalova prva pećnica 2 u 1 na vrući zrak koja ima i grill ujedno će vam sačuvati mjesta u vašim kuhinjskim ormarićima, a pri tome pružiti fantastično pripremljene obroke.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI