Predstavnik francuske elektronske scene Kungs ima novi singl “Clap Your Hands” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Predstavnik francuske elektronske scene Kungs ima novi singl “Clap Your Hands”

Valentin Brunel poznatiji kao Kungs i kao glazbenik koji je vlasnik hita „This Girl“ – jedne od najpretraživanije pjesme na Shazamu, ove veljače nastavlja širiti dobre vibracije! 

„Clap Your Hands“ još je jedna razigrana feel good himna s italo-disco utjecajima koja je, na krilima nekoliko ranije predstavljenih uspješnih singlova, na pravom putu da još snažnije etablira Kungsa kao novu ikonu party scene. Pjesma će se, zajedno s drugim Kungsovim uspješnicama, naći na studijskom albumu najavljenom za početak proljeća ove godine.

Prošlogodišnji Kungsov singl „Never Going Home“ našao je svoje mjesto na brojnim svjetskim ljestvicama, dosegnuvši #3 mjesto u Italiji kao i u poziciju u top 10 u Francuskoj, Poljskoj i Nizozemskoj. Hit se smjestio i na vrhove američkih radijskih postaja dance glazbe, a dospio je i na #7 mjesto na globalnoj Shazam ljestvici te na #3 mjesto na Shazam globalnoj ljestvici elektroničke glazbe. Ukratko rečeno: riječ je o međunarodnom hitu koji je prikupio više od 267 milijuna streamova diljem svijeta, a najnoviji singl „Clap Your Hands“ nastavlja ovaj već dobro utabani put.

Od prvog velikog hita, pjesme „This Girl“ Kungs se može pohvaliti nastupima diljem svijeta, među kojima su i posebno zapaženi nastupi i DJ setovi na najprestižnijim međunarodnim festivalima kao što su Coachella, Lolapalooza, Tomorrow Land, Ultra Music Festival, Summer Sonic… Također je, 2020. godine, vođen željom da ujedini ljude tijekom globalne pandemije, pokrenuo pravi digitalni klub pod nazivom Club Azur. Hvaljeni party pokret ujedinio je glazbene zaljubljenike diljem svijeta, čija je svojevrsna himna „Never Going Home“ dodatno dobila uzlet te postala jedna jedan od glavnih ljetnih hitova 2021. godine.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI