Koji biste posao trebali raditi prema svom horoskopskom znaku?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Najbolji posao prema horoskopskom znaku

Ako i ne radite posao prema horoskopskom znaku koji biste trebali, ovo je prilika da saznate zašto na njemu nikako niste zadovoljni, iako su možda uvjeti super. Isto tako, možda ćete poželjeti pronaći novi posao ili naći nešto novo ili drugačije što biste mogli raditi na postojećem, a što bi vas više usrećilo.

Ovan

Kao znak koji voli “šefovati”, ali ne vole šefove, za ovnove su savršene autoritativne role. Bilo da su manageri svog tipa, vođe projekta ili poduzetnici, njima je bitno da pravila donose oni, a ne da slijede tuđa. Čak i ako nisu na vodećim pozicijama, bit će sretni jedino ako je okruženje poticajno i dinamično. Ovnovi su veliki radnici, marljivi i sposobni i ne vole osrednja rješenja. Idealni poslovi za njih: novinar, poduzetnik, odvjetnik, frizer, bankar, programer.

Bik

Kao znak koji je izuzetno otvoren, društven, energičan i kreativan, Bikovima je jako bitna sredina u kojoj rade. Potencijalnog poslodavca će detaljno provjeriti, a jednom kada je na poziciji koju voli, daje sve od sebe i ne odlazi tako lako. Bikovi ne vole promjene, a vole slobodu i kreativnost u radu. Za njih su najbolja zanimanja: fotograf, dizajner, gastro bloger, agent u turističkoj agenciji, marketing, organizacija evenata.

Blizanci

Veseli Blizanci kao da su izmislili multitasking jer se savršeno snalaze radeći više stvari istovremeno. Uz to su i otvoreni, energični, izvrsni komunikatori, a brzo uče i nove vještine. Kako ne vole donositi teške odluke idealno je imati ih kao članove tima, umjesto voditelje, jer će tako najbolje dati svoj doprinos. Kako im sve brzo dosadi, važno im je dinamično poslovno okruženje. Idealni poslovi za Blizance: trgovac, trgovački putnik, konobar, prometnik, matematičar, savjetnik, književnik.

Rak

Radnici za poželjeti! Iako se na prvu čine skromni i sramežljivi, izuzetno su marljivi, empatični, radišni i kreativni. Važna im je sigurnost i materijalna dobrobit pa često biraju zanimanja koja su tražena i dobro plaćena, naspram onih koje bi zaista voljeli raditi. No, i dalje im je važno da vole to što rade, da su sretni i zadovoljni, a u svakom poslu vode se nepogrešivom intuicijom. Ne vode se za slavom i priznanjima, već svoje uspjehe često postižu u tišini. Za njih su idealni poslovi poput: knjižničar, književnik, profesor, učitelj, socijalni radnik, terapeut.

Lav

Za razliku od Rakova, ovaj znak voli biti u centru pažnju i često biraju poslove gdje mogu biti vođe. A ta uloga im odlično leži jer su velikodušni i pravedni (iako znaju biti i pomalo tvrdoglavi). Za ovaj znak je iznimno važno da ostvare svoj puni potencijal, u suprotnom postaju zavidni i zločesti. Najbolja zanimanja: poduzetnik, liječnik, glumac, političar, modni kreator, prodajni predstavnik.

Povezano: Koje odgovore nam astrologija može uistinu dati?

Djevica

Najbolje se snalaze u poslovima organizacije i savjetovanja jer njihovom budnom oku ništa ne može promaknuti. Marljivi su i organizirani pa često rade na poslovima unosa podataka i administraciji. Izuzetno su inteligentni i pismeni pa su za njih najbolja zanimanja toga tipa. U znaku Djevice rođeno je mnogo umjetnika i književnika. Vole služiti i biti od koristi pa se često bave i humanitarnim radom ili se zapošljavanju u neprofitnim organizacijama.

Vaga

Kao rođeni diplomati ovaj znak savršen je za rješavanje problema i sukoba. Vage su ambiciozne, željne moći, ugleda i javnih priznanja. Ujedno su i izuzetno moralne pa teško gledaju nepravdu i paze da nikoga ne povrijede ili oštete. Za njih su najbolja zanimanja: pravnik, odvjetnik, medicinska sestra, stilist, ljudski resursi, čak i manekenstvo.

Škorpion

Karakterizira ih odvažnost i spremnost na rizik pa ne čudi da je veliki broj uspješnih poduzetnika rođen upravo u ovom znaku. Ne bježe od problema, strastveni su i marljivi. Suočeni s izazovom ili sukobom nikada ne odustaju pa znaju biti žestoki protivnici. Šteta je ne iskoristiti njihov potencijal pa se obično preporučuju zanimanja poput bankara, detektiva, profesionalnog vojnika, tehničara, psihijatra.

Strijelac

Svestrani i komunikativni, idealni su poslovni kolege i svatko ih želi u svojoj blizini. Rado uče i usvajaju nova znanja stoga su uvijek “opremljeni” najnovijim informacijama i upoznati s aktualnim trendovima. No, upravo zbog toga što ih sve zanima, često brzo izgube interes i imaju slabiju koncentraciju. Stoga im je potrebno dinamično i stimulativno okruženje. Idealni poslovi za Strijelce su: pravnik, putopisac, pilot, kaskader, sudac, turistički vodič.

Jarac

Uvijek daju svoj maksimum i to očekuju od drugih. Ambiciozni su, a često ih motivira upravo novac kao ultimativna nagrada za predani rad. Vole osjećaj moći i prirodni su vođe. Karijera im je izuzetno važna i njoj će posvetiti veliki dio vremena i života, stoga je važno odabrati pravi smjer. Najbolji poslovi za uporne Jarce su: političar, diplomat, trgovac nekretninama, inženjer, građevinar, arhitekt, bankar.

Vodenjak

Kreativni i uvijek ispred svoga vremena, Vodenjaci su pravi vizionari. Ne trpe autoritet niti pravila i često ih drugi smatraju pomalo ekscentričnima. Lako se sprijateljuju s drugima, a idealni poslovi za njih su oni u svijetu showbiznisa kao i grafički dizajn, slikarstvo, astronomija, avijacija.

Ribe

Kao što su Jarcu bitni poslovi gdje mogu napredovati i maksimalno zarađivati, Ribama su bitni oni gdje mogu biti opušteni i sretni. Izuzetno osjetljive i emocionalne Ribe potpuno se predaju poslu koji vole raditi. A ako to nije slučaj, tada ga obavljaju bez motivacije i elana. Maštovite su, kreativne, vole ljude i rado im pomažu. Za njih je najbolje da se bavi poslovima poput: kuhara, učitelja, volontera, fotografa, plesača, pjesnika i teologa.

Source link

Autor

PODIJELI