Lana Janjanin prdstavila najljepšu božićnu glazbenu priču ove godine – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Lana Janjanin prdstavila najljepšu božićnu glazbenu priču ove godine

Pjesma “Budi svjetlost” glazbenice, skladateljice i producentice Lane Janjanin nastala je već prošle godine u jednom kraćem obliku i to kao glazba za korporativnu reklamu, a koju je časopis Gloria proglasio najboljom reklamom godine u Hrvatskoj, te je dobila prestižnu NYX Awards u kategoriji “Corporate Image”. 

Lana nam sada predstavlja dodatno obogaćenu božićnu priču u kojoj su joj se pridružili i brojni drugi glazbenici. Ovo je ujedno i njezina prva božićna pjesma.
“Jako sam sretna što vam mogu predstaviti cijelu verziju ove pjesme koja se mnogima svidjela. Snimili smo i mali komorni orkestar sastavljen od 12 gudača, tako da je riječ o jednoj velikoj produkciji i veselim se čuti povratne informacije publike”kaže Lana i dodaje da je iskoristila lijepo okićenu i svijetlu atmosferu Zagrebačkog adventa za snimanje videospota. Spot je radila Exitus produkcija, snimili su ga Ivan Majić i Filip Bašić, a uz Ivana na montaži je radila i sama Lana. Ovom prilikom posebno zahvaljuje Narodnom Sveučilištu Sesvete na ustupanju dvorane za snimanje kadrova za klavirom.

“Na Božić i svakog drugog dana, učini dobro nekom pored sebe i budi svjetlost nekom bar na jedan tren, odašilje poruku ova prekrasna božićna pjesma, a u izvedbi Lane Janjanin i svih pratećih glazbenika stvorena je jedna čarobna božićna priča koja će svojom toplinom sigurno doći do brojnih slušatelja u Hrvatskoj, ali i regiji.
“Nadam se da će ova pjesma i njezina pozitiva uljepšati svima ovo razdoblje”, rekla je Lana i zaželjela svima u najradosnijem mjesecu u godini obilje zdravlja, sreće i pozitivnih misli.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI