Obnovite i zaštitite kosu i vlasište uz pomoć snažnih formula nove Kiehl’s linije

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Iako se vlasištu često ne daje dovoljno pažnje, o njemu treba brinuti na isti način kao što brinemo o svojoj koži. Hidratacijom i hranjenjem prilikom svakog pranja. Vlasište se u sklopu rutine pranja kose može njegovati pomoću maski i pilinga. Tako će se ukloniti mrtve površinske stanice te hidratizirati na isti način kao i prilikom njege kože lica.

Novi proizvodi za još bolje rezultate

Od 2002. za potrebe njege normalne do suhe kose kupci vjeruju šamponima i regeneratorima iz Kiehl’sove Amino Acid linije, koji sadrže jedinstvenu kombinaciju čistog kokosovog ulja, pšeničnih bjelančevina i aminokiselina. Stoga nije neobično da su šamponi i regeneratori koji sadrže ove visokoučinkovite formule za čišćenje postali najprodavaniji u Kiehl’sovom asortimanu. Danas ovaj brend s veseljem predstavlja najnovije proizvode u svojoj legendarnoj kolekciji za njegu kose, masku Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask i piling Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub– ove veganske formule[1] prikladne su za sve tipove vlasišta, uključujući i osjetljiva te pomažu u obnovi i zaštiti.

Piling Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub nježno uklanja mrtve površinske stanice kože s vlasišta te na njemu ostavlja osjećaj dubinskog čišćenja tako što uklanja onečišćenja, tragove proizvoda za kosu te čestice onečišćenja iz okoline. Spoj su osmislili stručnjaci, a sastoji se sastoji od deset aminokiselina u kombinaciji s morskom soli i salicilnom kiselinom. Stoga je ova visokoučinkovita formula prikladna za sve tipove kose te savršeno nadopunjuje svaku rutinu njege. U ispitivanju provedenom među potrošačima 90% sudionika navelo je osjećaj čistoće i svježine vlasišta na kraju dana (samoocjena, 64 osobe, osjećaj nakon pranja kose na kraju danaž). Upotrebljavati jednom tjedno umjesto šampona za zdraviju kosu punijeg izgleda, a zatim nanijeti regenerator ili masku za kosu.

Maska Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask njeguje i hrani kosu bez otežavanja. Ova formula bez silikona nježno umiruje i pomaže osigurati dugotrajnu hidrataciju. Formula je sa spojem trostrukih aminokiselina i triglicerida iz kokosa. Tako stvara učinak hidratacije na vlasištu te zdrav izgled i osjećaj na kosi. Nakon čišćenja, proizvod nanesite na vlasište i kosu i ostavite da djeluje 3 – 5 minuta, zatim isperite. Za intenzivnije djelovanje ostavite da djeluje 15 minuta, zatim isperite.

Kiehl’s Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask i Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub dostupni su u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj, a od siječnja 2022. možete ih potražiti i na www.kiehls.hr

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI