LARIE design predstavlja novu kolekciju „Beauty of golden generation“

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Za blještavi završetak godine, dizajnerica LARIE predstavlja zvjezdanu kolekciju pod nazivom “Beauty of golden generation” 15. je po redu i inspirirana Zlatnim dobom Hollywooda. Glavne uloge osim Marininih kreacija ponijelo je i 7 poznatih diva te hrvatskih glumica.

Processed with VSCO with b1 preset

Povodom nove kolekcije dostojne modnog Oscara, svaka na svoj način evocira ljepotu i samouvjerenost svojih godina: Kostadinka Velkovska, Nada Abrus, Lana Gojak, Iva Jerković, Ana Marija Percaić, Lana Ujević i Katarina Strahinić. Za ovo blagdansko vrijeme, dizajnerica je odabrala otmjenu kombinaciju crne, zlatne i srebrne boje obogaćene šljokicama i upečatljivim prožimanjem čipke i svile. Novi modni blockbuster očarava, glamurom i zavodljivim dizajnom, a svaka žena u prekrasnim kreacijama zablistat će poput glavne zvijezde, u najluđoj noći u godini.

Katarina Strahinić

Crna čipka, senzualna i profinjena svila

LARIE je pripremila raskošne i prepoznatljive večernje haljine, zavodljive koktel haljine, korzete, hlače i sakoe koji će svakoga zaintrigirati ženstvenim krojevima primjerenima filmskim divama. Novom kolekcijom prevladavaju crna čipka, senzualna i profinjena svila koja dostojno naglašava žensku siluetu, dok moćna modna kombinacija zlatne i srebrne boje upotpunjene šljokicama ispričat će nam modni bestseller Zlatnog doba Hollywooda. “Beauty of golden generation” probudit će u svakoj ljubiteljici retro chica, glavnu protagonisticu s filmskog platna i ponuditi modni eskapizam u svu raskoš LARIE modnog izričaja.

Kostadinka Velkovska

Kolekcija “Beauty of golden generation” odiše nostalgijom i zavodljivošću te je zato predstavljaju jake i samouvjerene žene. Kampanja je snimana u legendarnom zagrebačkom hotelu “Esplanade’’, desetljećima omiljena destinacija filmskih elita koja i sama nosi dašak zlatnih prošlih vremena. Fotografije potpisuje John Pavliš, za make-up je zaslužna Dijana Sajko, a svečane i glamurozne frizure potpisuju Tanja Kustović i Alen Božić iz tima Keune.

Lana Ujević

LARIE kreacije uskoro će biti dostupne i preko WEB SHOP-a, a planira se i otvorenje SHOWROOM-a gdje će se svaka posjetiteljica moći isprobati i iskusiti senzualnost i nosivost LARIE kreacija te zakoračiti u glamuroznu modnu avanturu u maniri holivudskih zvijezda. Kreacije LARIE by Marina Matić možete naručiti i pratiti na Instagram profilu @lariemarinamatic.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI