Lipanj u Gospiću – Hladno pivo, Goran Bare & Majke i Silente – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Lipanj u Gospiću – Hladno pivo, Goran Bare & Majke i Silente

Lipanj u Gospiću zvuči sjajno i donosi nastupe tri velika benda kroz tri vikenda u atriju KIC-a. Na open-air koncertima nastupit će Silente u petak 10. lipnja, Hladno Pivo u subotu 18. lipnja, a Bare i Majke dolaze u petak 24. lipnja.

Dubrovački bend Silente jedan je od najaktualnijih hrvatskih izvođača, a u atrij KIC-a u Gospiću dolaze u petak 10. lipnja. U godinu su ušli s velikim uspjehom, što potvrđuju nedavna priznanja za aktualni singl “Poljubi me za kraj”. Bend je osvojio nagradu Zlatnog studija Jutarnjeg lista za pjesmu godine, nagradu Cesarica  za rock hit godine, kao i Top.hr nagradu za grupu godine. Silente će uskoro predstaviti novu pjesmu koja će se, uz hitove poput „Mene moje uši lažu“ i „Nikada ovako“, naći na novom albumu.

Jedan od naših najvećih rock bendova Hladno Pivo ove godine slavi 35 godina karijere, a turneja ih vodi i u Gospić. Atrij KIC-a će ih ugostiti na open-air koncertu u subotu 18. lipnja. Jurnjavu kroz impresivnu karijeru i najveće hitove Hladnog Piva obilježavaju “Fur immer punk”, “Zimmer frei”, “Trening za umiranje”, “Sarma”, “Politika”, “Šank”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Teško je ful biti kul”, “Soundtrack za život”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, ”Ne volim te”. Bit će ovo prilika da generacije fanova pjevaju himne jednog od najvažnijih bendova regije.

Veliki Goran Bare i Majke dolaze u Gospić u petak 24. lipnja. Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća je s Majkama zaslužan za najvažnije himne rock antologije kroz koje će provesti publiku. Među njima su “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Krvarim od dosade“, „Put ka sreći“, „A ti još plačeš“, „Vrijeme je da se krene“, „Grešnik“ ili „Teške boje“.

Ulaznice za svaki koncert su ograničene na kapacitet od 350 posjetitelja. Cijela ulaznica za koncert benda Silente je 50 kn u pretprodaji, 70 kn na dan koncerta. Za nastupe Hladnog Piva kao i Gorana Bareta i Majki pojedinačno će trebati izdvojiti 60 kn u pretprodaji, a 80 kn na dan koncerta. Ulaznice su u prodaji od ovog petka, 11. ožujka. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.

Foto: Vedran Levi

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI