Lorenzo i Florencija tjeraju na ples u zajedničkom singlu “Ljubav na dug” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Lorenzo i Florencija tjeraju na ples u zajedničkom singlu “Ljubav na dug”

Lorenzo je jedan od poznatijih hrvatskih DJ-a i jedini DJ iz EDM žanra koji je sa singlovima na hrvatskom jeziku dospio na vrhove toplista radija i televizija u Hrvatskoj i regiji.

Iza sebe ima album na kojem su gostovali neki od najtalentiranijih hrvatskih izvođača kao što su Mia Dimšić, Antonela Doko, Ivan Dečak, Lara Antić, Goran Bošković, David Magdić, Dino Purić i Reper iz sobe, ali i nastupe diljem regije među kojima se izdvajaju čak dva s Ultre Europe festivala te iz brojnih klubova diljem Jadrana.

Nakon singla „Plešem sama“ koji je nastao u suradnji s mladom i talentiranom pjevačicom Majom Bajamić, došao je red i na pjesmu „Ljubav na dug“ gdje Lorenzo nastavlja uspješne suradnje. Ovog puta radi se o Argentinki sa zagrebačkom adresom, a ona je Maria Florencia Celani, umjetničkog imena Florencia. Glazbom se bavi još od vrtićkih dana, a glazbeno obrazovanje stjecala je u argentinskom Musical Teatheru. Sebe vidi u r&b i pop glazbenom pravcu, a zbog  zanimljiva izgleda i plesačkog talenta prozvana je hrvatskom Shakirom. Hrvatsku javnost oduševila je nastupima u emisiji „The Voice“.

Baš sam oduševljena! Iznimno mi je drago da mogu doživjeti i dijeliti ovo lijepo iskustvo s ovakvim umjetnicima. Obožavam ovaj stil, a kad poslušate pjesmu i pogledate spot, vidjet ćete mene, sreću i energiju. To sam ja! – zaključila je Florencia.

Zarazni plesni ritam singla „Ljubav na dug“ malo koga će ostaviti ravnodušnim i potaknut će sve na ples. Tekst koji je u suradnji s Lorenzom napisala Tihana Buklijaš Bakić savršeno se uklopio u plesni beat i specifičan vokal Florencije. Aranžmanski i produkcijski dio potpisuje Branimir Mihaljević.

Za pjesmu je snimljen i vizualno atraktivan spot koji produkcijski potpisuje Vrisak Digital dok je za snimateljski dio zaslužan Tomislav Pović.

Jako sam sretan što mogu surađivati s osobom poput Florencie. Pjesma je napravljana u funky disco stilu, a s obzirom da je Florencia iz Argentine, njezin naglasak dao je poseban šarm pjesmi“ – rekao nam je Lorenzo.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI