Mars u znaku Škorpiona ima silnu energiju, moć koju smo predali u tuđe ruke sada vraćamo sebi

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ovaj Mars u znaku Škorpiona nam pomaže da se udaljimo od svega što nije dobro za nas. S korijenom čupamo problem kako se više ne bi ponavljao. On ne okoliša, već vrlo dobro zna kuda ide i što treba učiniti. Mana mu je što ne poznaje umjerenost – ili mrzi ili voli; ili pomaže ili odmaže; ili gradi ili ruši. On nikada nije neutralan, stoga će i naše aktivnosti u narednih nešto više od mjesec dana biti “obojene” krajnostima.

Nekad zna biti vrlo okrutan i nemilosrdan. Lako je moguće da u idućim tjednima češće nailazimo na ljubomoru, zavist, destruktivne reakcije bližnjih, pa i osvetoljubivost. Moglo bi biti više separacija i odlazaka. Stvara se jedan novi prostor na kojem možemo graditi više i bolje.

Njegova silna energija, budemo li je ispravno koristili, može nas ohrabriti da se ulovimo u koštac i s najzahtjevnijim izazovima, da izdržimo najveće napore i podnesemo odricanja koja su potrebna kako bismo ostvarili zacrtani cilj.

Snaga volje je iznimna. Spremnost na radikalne, dubinske promjene, također. Vrijeme je za dubinsko čišćenje, susret s onim što je spremno izaći iz naše podsvijesti. Suočimo se s vlastitim strahovima. Pogledajmo ih u oči. Uz pomoć njegove energije možemo osvijestiti i razviti osobnu moć. A moć koju smo predali u tuđe ruke sada vraćamo sebi.

Scenariji u ljubavnom životu

Ovo je vrlo strastvena energija, pa će se i situacija u ljubavnom životu mnogima zahuktati. Kako će se okolnosti razvijati ovisi o njegovom utjecaju i poziciji u vašem osobnom horoskopu, a scenariji su sljedeći:

  • ljubavni trokuti
  • odnos koji započinje zbog jake fizičke privlačnosti
  • kraj veze
  • problemi u odnosima zbog ljubomore, kontrole, manipulacije, posesivnosti
  • kvaliteta seksualnog života u odnosima postaje jako važna, ako ne i presudna za daljnji razvoj događaja

Što se zdravlja tiče više pažnje posvetite reproduktivnim organima.

Budite oprezniji u rukovanju s tuđom imovinom i novcima. Novac drugih ljudi, kredit, ušteđevina, nasljedstvo, osiguranja, financijske investicije sada dolaze na rješavanje.

Povezano: Veliki godišnji horoskop za 2023.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI