Monokromatski stil najveći je trend obuće ove jeseni!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kako postići savršeni monokromatski stil

Zasigurno ste već bili u situaciji kada niste imali volje niti inspiracije posvetiti se tome koje ćete cipele obući koji dan i kako ćete ih pritom stilizirati s odabranim odjevnim komadima. Moguće je da ste tada posegnuli za najjednostavnijim rješenjem i iz ormara izvukli bijele tenisice ili bež gležnjače, hlače u nude nijansi, bijelu majicu i laganu jaknu. Modni znalci bi na to rekli da ste izvrsno svladali monokromatski stil.
Kreirajte vlastiti stil

Naravno, dobar monokromatski stil ne znači da se oblačite i nosite jednu boju od glave do pete. Čar takvog stylinga je u tome što možete uskladiti željenu boju u svim njezinim nijansama te se pritom poigrati s detaljima. Ove će godine posebno popularne biti bež mokasine s platformom.

Sve započinje sa cipelama

Monokromatski stil inače zahtjeva malo vježbe i isprobavanja onoga što vam uopće odgovara. Stiliziranje započnite s cipelama. One igraju odlučujuću ulogu u cjelokupnom stylingu, a zatim ih nadogradite odjećom u istim nijansama i s različitim teksturama.

Prednost monokromatskog stila

Monokromatske kombinacije ne samo da su svestrane i da u pravilu gotovo uvijek izgledaju elegantno i chic, njihova je najveća prednost to što možete imati tek nekoliko komada odjeće s kojima ćete stvoriti mnogo kombinacija. Čak i s jednim parom obuće u bež nijansi možete stvoriti bezbroj modnih kombinacija. Cipele koje će biti savršene za vaš modni outfit potražite u Mass trgovinama i na webshopu mass-shoes.com

Povezano: Što je capsule garderoba i zašto je idealna za užurbane suvremene žene

Source link

Autor

PODIJELI