Top mirisi uz koje ćete se osjećati privlačno ove jeseni

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Top mirisi za ovu jesen

Manje je više

Želite biti jedinstveni i suptilni, osjećati se kao da šetate pariškim ulicama, a pritom se vodite izrekom „manje je više“? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda je Maison Margiela Flower Market toaletna voda idealan izbor za vas. Ova cvjetna kompozicija ponudit će vam jedinstven doživljaj i oživjeti najljepša sjećanja.

top mirisi za ovu jesen

Eksplozija mirisa

Ne postoji žena koja ne voli buket ruža, naročito ako dolazi u obliku Eisenberg L’Art du Parfum I Am parfemske vode. Nanesite kap ovog očaravajućeg parfema nakon tuširanja na mokru kožu i uživajte u eksploziji mirisa koja će vas pratiti cijeli dan.

Naglasite svoju individualnost i osobnost

Probudite samopouzdanje u sebi i odaberite Zarkoperfume Oud Couture. Stvoren za sve prilike – bilo da se radi o poslovnom sastanku, večernjem izlasku ili šetnji gradom, ovaj miris će naglasiti vašu individualnost i osobnost.

Top mirisi za mlade žene koje imaju svoj ritam

Još jedan miris kojeg morate dodati u svoju kolekciju je Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée. Inspiriran slavnim maramama modne kuće Hermes, miris će vas oduševiti cvjetnom kompozicijom koju karakterizira đumbir i senzualna tuberoza. Osim prekrasnih nota, miris krasi jedinstvena bočica na kojoj se nalazi ručno vezana svilena vrpca i crni šeširić koji bočicu čini razigranom i šarmantnom. Idealan za sve mlade žene koje su slobodne, odvažne i koje imaju svoj ritam!

Za smione žene

Za smione žene koje se ne boje naglasiti razvijen individualni stil preporučujemo luksuznu Tom Ford Eau De Soleil Blanc toaletnu vodu. Nanesite ju u svakoj prilici na pulsne točke za zavodljiv efekt i intenzivniji miris.

Probudite svoja osjetila

Za one s istančanijim ukusom koji preferiraju profinjene mirise, predlažemo Armani Privé Pivoine Suzhou toaletnu vodu. Probudite svoja osjetila uz dodir pačulija koji obavija kožu poput toplog jutarnjeg sunca i osjećajte se senzualno uz ovaj cvjetni miris o kojem ćete lako postati ovisni.

Pronađite miris koji vas pokreće u Douglas parfumerijama i na douglas.hr i ostavite mirisni trag za sobom.





Source link

Autor

PODIJELI