Moondance Festival objavio prve detalje i prve headlinere novog izdanja – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Moondance Festival objavio prve detalje i prve headlinere novog izdanja

Moondance Festival, koji će biti održan od 29. do 31. srpnja 2022. godine u trogirskoj kuli Kamerlengo, predstavio je prve headlinere devetog izdanja.

Jamaica Suk, Oliver Deutschmann i Saytek predvodit će line up u kuli Kamerlengo, dok će Mr. C upravljati Moondance Pirate brodom. Moondance 2022 će ugostiti više od dvadeset izvođača na čak šest događaja, koji uključuju dvije glavne večeri u Kuli, dva boat partija, DJ & Production workshop, kao i završni after party.

Moondance festival je nagrađivani underground techno festival iz Hrvatske, koji se od 2013. održava među zidinama srednjovjekovne Kule Kamerlengo u jednom od najljepših gradova otoka – Trogiru. Dobitnik više nagrada za najbolji festival hrvatskog promotera, Moondance se u proteklih osam izdanja lansirao u vodeći underground techno festival na ovim područjima. Festival je ugostio neka od najznačajnijih imena underground techno scene kao što su Agoria, Alen Fitzpatrick, Alexander Kowalski, Anthony Rother, Ben Sims, Billy Nasty, Butch, Dave Clarke, Deetron, DJ Bone, DJ Deep, Eduardo de la Calle, Francesco Tristano, Funk d Void, Jeff Mills, Jonas Kopp, Josh Wink, K-Hand, Kink, Monoloc, Mr C, Octave One, Oscar Mulero, Psyk, Radio Slave, Robert Hood, Rødhåd, Rush, Technasia, The Analogue Cops, Vince Watson i mnoge druge. S istom pažnjom festival je ugostio mnoge domaće i regionalne underground prvake, kao i one koji će to tek postati.

Moondance je meka za sve prave ljubitelje elektroničke glazbe, oaza slobode u kojoj se prepliću klasični techno i electro s modernim pokretima spajajući generacije na plesnom podijumu. Obavezna lektira za sve koji vole pravi techno, oslobođen svega suvišnog, a koji i danas simbolizira pravi underground.

Ulaznice možete nabaviti putem sutrava Entrio i Adriaticket. U tijeku je i novogodišnji popust od čak 40% na Extreme ulaznice koje uključuju svih šest događaja. Na kraju kupnje upišite kod XMASS40. Akcija traje do 7.1.2022.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI