Ne postoji veći trend od njegovane i zdrave kose

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Stigla je jesen, a s njome i neke nove obaveze. Ovo je period kada se većina klijentica i klijenata koji redovito posjećuju salone, odlučuju za promjene. Poput novog početka, postoje ljudi koji žele drastično promijeniti svoju frizuru ili boju kose, ponekad iz čiste znatiželje, a ponekad jer im to samima djeluje poput nekog novog početka. Najvažnije u tom procesu i samoj realizaciji je imati nekoga od povjerenja. Stručne ruke i veliko znanje vlastitog frizera tada su od najveće pomoći jer upravo ona ili on, poznaju vašu kosu i već otprilike mogu vizualizirati kako će finalan rezultat izgledati.

Mjesto koje je već odavno steklo povjerenje mnogih kada je u pitanju njega kose, kože i noktiju je Kalmar Hair & Skin Boutique u Rijeci. Ne samo da djeluje smirujući već pri samom ulasku, nego i okuplja toliko pedantne i stručne ruke, kojima se svi vrlo rado vraćaju. Njega vlasišta, nešto je čemu su posebno posvećeni, a u Kalmaru je moguće napraviti gotovo bezbroj tretmana koji će vašu kosu dovesti u predivno stanje, pogotovo ukoliko ste muku mučili s neadekvatnom i nepažljivom njegom i navikama koje su je dovele do nekog, lošijeg stanja.

Pranje kose je većini klijenata najdraži dio samog procesa, radilo se o bojanju ili šišanju kose. Nije ni čudo jer je proces pranja kose jedan opuštajući ritual u kojem se možemo sasvim prepustiti ugodnim rukama svojih frizera. Dodatnu vrijednost tom ritualu u Kalmaru, definitivno pridodaju stolice iz kojih nećete htjeti van jer će vas dodatno izmasirati i opustiti. Sve je to dio odlaska u salon, to je vlastito vrijeme koje izdvajamo za sebe i želimo uživati u tom trenutku. Spoj vrhunskih brendova i ljudske stručnosti, u ovom su slučaju dobitna kombinacija.

Kada je riječ o jesenskim trendovima u svijetu kose, svaka sezona donosi nešto novo. Ali ne postoji veći i bolji trend od njegovane i zdrave kose. Upravo to zagovara Kalmar Hair & Skin Boutique, koji prije svega – njeguje autentičnost. Osim prekrasnih frizura, boja i njege kose, u Kalmaru je moguće uživati u pedantno napravljenoj manikuri i pedikuri, a depilacija je nešto u što se svaka klijentica zaljubi. U svega par minuta i bez osjećaja boli, tijelo postaje glatko, a dosadne dlačice odlaze u zaborav.

Ova beauty oaza, smjestila se u Opatijskoj ulici 9 u Rijeci, u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, a više o samom salonu i ponudi možete pratiti i putem službene Instagram stranice.

Foto: Impala Studio i Bojan Zibar

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI