Novosadski noise punk duo Short Report objavio prvi singl na materinjem jeziku – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Novosadski noise punk duo Short Report objavio prvi singl na materinjem jeziku

“Nisam” je prvi singl alternativnog dua Short Reports na srpskom jeziku, u kojem talentirani dvojac kombinira noise i punk s primjesama art rocka. Koncizne riječi pjesme, pomalo apstraktni uzorci bubnjeva s uvrnutim rifovima čine glavne primjese ove pjesme koja najavljuje njihov EP.

Pjesma “Nisam” je prvi singl s novog izdanja novosadskog dua Short Reports. Poslije nepune dvije godine nakon objavljivanja debi albuma “Cats VS Dogs” i više od 70 koncerata po regiji i Eeropi, duo je pripremio dva nova izdanja, EP na srpskom jeziku i LP na engleskom jeziku koji se nalaze u procesu snimanja i miksanja.

Ovaj put u suradnji s izdavačkom kućom Kontra, “Nisam” je prva pjesma koju je duo napisao na srpskom jeziku, gdje glavni vokal preuzima Nikolete, bubnjarica benda, i koji najavljuje budući EP.

Snimana u Beogradu u studiju Down There (snimatelj Uroš Milkić) i producirana u Chicagu, USA od strane Nikole Dokića, pjesma “Nisam” govori o preispitivanju sebe i svih svojih uloga u životu. Spot koji potpisuje Vukašin Živaljević sniman je u studiju ZEBRA u Novom Sadu tijekom lleta 2023. godine.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI