Ona je drugačija od drugih – ISSA 3 sonična četkica

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Danas se vraćam s novom recenzijom i jednim od najpoznatijih brendova popularnih i vrhunskih gadget uređaja za njegu lica, a radi se naravno o Foreo brendu kojeg zaista jako volim.

Već ste imali priliku čitati članak s mojom recenzijom za Foreo UFO2 uređaj. Članak možete pročitati ovdje Foreo UFO 2: S njim nećete pogriješiti!

Danas ću vam pričati o novom gadgetu, odnosno njihovoj soničnoj ISSA3 četkici za pranje zubića. Ime ISSA je dobila po redizajniranim, ultrafleksibilnim točkama koje zube i desne dodiruju poput laganih valova dok pulsacije prolaze kroz njih. Zvuči wow je”l da?

Ok, ja sam sebi izabrala tirkizno zelenu, odnosno boju mente… Možda nije bitna informacija, ali ako vas zanimaju dostupne boje, onda da i to naglasim, dostupne boje su Pearl Pink, Fuchsia, Mint i Black. I, zaljubila sam se u nju.

E sad, zašto je ova četkica drugačija od ostalih koje smo navikli kupovati i gledati na reklamama?

Vrlo jednostavno, dobijete kompletnu njegu usne šupljine (zubi, desni, obrazi i jezik), a uz to smanjuje plak i poboljšava kompletno oralno zdravlje za 140%. Jedno punjenje traje 365 dana, što znači da ne morate razmišljati jeste li ju napunili, niti imati bespotrebne kabele po kupaoni (ja sam redovito tražila punjač od prijašnje četkice). I glava same četkice traje do 6 mjeseci.

Tipka za paljenje i namještanje jačine/brzine.

ISSA3 je također 100% vodootporna bez BPA i ostalih štetnih sastojaka. Puni se preko USB-a, zaštićena je travel-lockom i futrolom za jednostavno putovanje (mali kožni etui koji dobijete unutar kutije).

Ima 16 podesivih brzina rada s do 11 000 pulsacija u minuti i još je sama namještena na vrijeme (ima ugrađeni mjerač) koliko je dovoljno da četkate zube (ugasi se kad ste gotovi) i najbitnije otporna je na bakterije.

Meni je ova četkica prezanimljiva i ne odvajam se od nje, iako imam prijašnje dvije električne četkice koje sada samo stoje. Doslovno mi je 100% nježnija za zubno meso od svih prijašnjih četkica. Imala sam operaciju zubne kosti i šivana sam cca 4-5cm unutar usne šupljine, svaki put nakon četkanja bi me ta strana mesa boljela, a nekad sam znala i raskrvariti taj dio jer su dlačice četkica bile grube. ISSA mi ništa od svega navedenog ne radi i zato je prošla test odmah prvi dan kad me zubno meso uopće nije boljelo, već mi ga je i lagano izmasirala. Od mene je ova četkica definitivno 100% odobrena i preporučujem je svima, a moram naglasiti da imate i dječje pa možete kupiti svojim mališanima da im bude zanimljive i zdravije pranje zubića.

Pozadina glave ima rebraste dijelove koji služe za masažu jezika i obraza.

Same silikonske “dlačice” za pranje zubiju su zaista mekane i nježne.

Nekome će biti skuplja investicija i shvaćam to (iako nije velika razlika u cijeni kad bi usporedili s električnim četkicama), ali ako želite uložiti u dobar proizvod koji će trajati i dati vam rezultate kao i zdravije četkanje (ne zaboravimo i masažu) onda je ovo pravi proizvod za vas. Zasad me nijedan Foreo proizvod nije razočarao (svakako ih pikiram još) i drago mi je da sam svoje dojmove mogla podijeliti s vama ovdje, a vjerujem da je nekome ova recenzija dobrodošla.

Zapratite me slobodno na mom Instagram profilu. Uvijek me možete kontaktirati i pitati koji savjet više ili me samo podržati u mom radu koji zaista volim.

Uskoro se čitamo ponovno, donosim vam još puno raznih tema i recenzija, a do tada šaljem svima zagrljaje.

ISSA 3 je dostupna na www.foreo.com i kod odabranih partnera.

Također ih možete zapratiti na njihovom novom Hrvatskom IG profilu

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI