Parfem “s.Oliver – Follow Your Soul” može biti vaš!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Osjećaj slobode, izražavanje emocija i usavršavanje – sve to može pokrenuti jedan pokret. Senzualni ples duha i tijela, zvuci i životna snaga koja budi instinkti i kreira auru u kojoj se u potpunosti možete predati svojoj intuiciji.

s.Oliver – Follow Your Soul objedinjuje instinkt i intuiciju, prenoseći na vas svu senzualnost plesa. Miris koji budi vaš unutarnji glas i utjelovljuje lakoću pokreta, noseći snagu koja čini da lakše izađete na kraj sa svakodnevnim izazovima.

Mirisom živahnog limuna, ribiza i ružičastog papra raspršuje nježnost i zanosnu živahnost – potom lebdi uz miris ruže, jasmina i magnolije. Ovaj ples iznenada završava senzualnom osnovnom notom očaravajuće cedrovine i sandalovine.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 4. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Poštovana, čestitamo. Molimo da nam se javite u inbox sa svojim podacima kako bismo Vam dostavili poklon iz darivanja (ime i prezime, adresa i broj telefona).

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI