Pink Floyd najavili reizdanje obnovljenog i ponovno izmontiranog “Pulsea” na Blu-rayu i DVD-u – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pink Floyd najavili reizdanje obnovljenog i ponovno izmontiranog “Pulsea” na Blu-rayu i DVD-u

Legendarni koncert “Pulse” jednog od najvećih bendova svih vremena, Pink Floyda, bit će ponovno objavljen nakon obnavljanja i ponovno montiranja.

Pink Floydi su to učinili s dosta svojih video i audio materijala, a sada je na red došao i “Pulse”, što je bilo za očekivati s obzirom da na tržištu nedostaje “Pulse” proizvoda. Samo je jedno pitanje visilo u zraku, hoće li Pink Floydi ponovno tiskati staro izdanje ili rade na nečemu novom. Odgovor je da su radili na nečemu novome i za sada u deluxe Blu-ray i DVD boxu objavljuju obnovljenu i ponovno izmontiranu verziju koncerta s “Pulse” turneje. U pitanju je koncert održan na londonskom Earls Courtu 20. listopada 1994. godine tijekom 14 koncerata održanih na istom mjestu pri kraju “Pulse” turneje. U deluxe box setu s dva diska (Blu-ray ili DVD) dolaze video snimke koje su u potpunosti reparirane s originalnig traka još 2019. godine. Tu re-edit verziju koncerta imali smo prilike već vidjeti na YouTubeu. I naslovnica, koja je originalno nastala za potrebe DVD izdanja 2006. godine, je obnovljena, a na samom pakiranju, kao što je to bilo i 1995. na CD izdanju, moći će se vidjeti treptajuće svjetlo. Deluxe izdanja sadrže i videospotove, koncertne filmove, dokumentarce, fotografije s proba i još puno toga uz dodatak 60 stranica bookleta.

U tijeku je preorder ovih izdanja na linku, a dostava proizvoda bit će moguća 16. veljače.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI