Počela prodaja ulaznica za Franz Ferdinand u Zagrebu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Počela prodaja ulaznica za Franz Ferdinand u Zagrebu

U prodaji su ulaznice za nastup škotskog rock benda Franz Ferdinand i nastup u Maloj dvorani Doma sportova u ponedjeljak 25. travnja 2022.

U Zagreb dolaze u sklopu velike turneje i donose najveće hitove iz gotovo dva desetljeća duge karijere. Najava turneje s najpoznatijim pjesmama benda sjajno je odjeknula i pokrenula međunarodnu bazu fanova. Za zagrebački nastup vlada veliki interes, a prve reakcije govore da će ovo biti jedan od najiščekivanijih koncerata iduće godine.

Franz Ferdinand dolaze na prvi samostalni nastup, a donose i svoju vlastitu opremu i produkciju zbog čega će prva greatest hits turneja benda biti ona za pamćenje. Jedno od najvećih stranih gostovanja u Zagrebu iduće godine događa se u sklopu Hits To The Head turneje, a prati ju album najvećih hitova kojima je bend osvojio svijet i predstavit će ih uživo na proljeće.

“Hitovi koji idu u glavu, u srce i u noge dok plešete na plesnom podiju”, poručuje bend u najavi turneje.

Franz Ferdinand bez sumnje su jedan od najvećih rock bendova i glazbena institucija. Označili su svojevrsnu renesansu otočkih bendova, donijeli euforiju na plesni podij i gitarske riffove s pamtljivim tekstovima, te su svojom glazbom obilježili cijelu generaciju. Bend je objavio nisku studijskih izdanja i bezvremenskih hitova koje su im osigurali horde obožavatelja diljem svijeta i bez kojih se teško može zamisliti program ijedne radijske postaje, dobrog tuluma ili plesa u klubu.

Na prvom samostalnom susretu sa Zagrebom, uz bok Alexu Kapranosu (vokal, gitara) stajat će dugogodišnji suradnici Bob Hardy (bas), Dino Bardot (gitara), Julian Corrie (gitara, klavijature), te nova bubnjarka Audrey Tait.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 180 kn koja će vrijediti do 31. prosinca. S prvim danom nove godine, od 1. siječnja, ulaznice će koštati 200 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 230 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ulici Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dancing Bear CD Shop (Gundulićeva 7), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

Foto: Donald Milne

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI