Poslušajte novi singl u sklopu projekta Million Slavka Remenarića – “Samac” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


PREMIJERA: Poslušajte novi singl u sklopu projekta Million Slavka Remenarića – “Samac”

Novi singl projekta „Million, u neobično dugom trajanju od oko 13 minuta je pjesma „Samac“. Ona ima i svoj radio edit, ali nositelj projekta Million – Slavko Remenarić se nada da će biti i onih hrabrijih koji će pustiti integralnu verziju na radiju ili barem jedan njezin dio.

Pjesmu prati i atraktivni video spot s upečatljivim nastupom mlade plesačice Dorotee Sokolić i pjevača Ernesta Ivkovića koji je uvjerljivo dočarao lik samca. Snimatelj i montažer je Teo Bekavac, a sam spot punom trajanju režitrao je sam Slavko.

“Pjesma govori o ljudima koji su predugo sami sa sobom, često dobrovoljno, nekad u pozicijama moći i tako izgube svaku vezu sa stvarnošću te stvore svoj svijet. Zadnji dio pjesme mi se uvijek činio da bi mogao trajati unedogled pa sam ga produžio za 10 minuta, a s tim se složio i producent Zvonimir Dusper. Išli smo u avanturu. Pozvali smo poznatog trubača Andreja Jakuša koji je radio s grupama poput Chui, imao je i svoje projekte, a znam ga iz suradnje s grupom Boa. Poznat po svom posebnom pristupu i izražajnosti bio je idealan za pjesmu. Snimili smo samo prvi i nepripremljeni take kako bi imali potpunu spontanost. Vokal je ponovno Ernest Ivković, stalni član projekta kao i producent Zvonimir Dusper. Ja sam autor glazbe i teksta, sviram gitare, bas i klavijature, a Dus je konačno iskoristio svoj skupocjeni moog synt i to na pravi način. Način na kojim se bavim glazbom, temelji se na slobodi stvaranja što ne znači da bježim od dobrih refrena, a stil mi je da nisam opterećen stilom. Mislim da i svi članovi projekta istinski uživaju u toj slobodi koju smo si priuštili.“ – rekao je Remenarić.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI