Ovog proljeća nose se loaferice

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


U nadolazećoj sezoni među najtraženijim modelima biti će mokasinke ili loaferice kako ih često popularno nazivamo. Elegancija s odmjerenom dozom ležernosti i maksimalna udobnost čine ovaj omiljeni model cipela idealnim odabirom za sve odjevne kombinacije i cjelodnevno nošenje.

Stvarajući kolekciju za proljeće/ljeto 2022. u Höglu su se vodili željom da ponude nešto razigrano i optimistično, a istodobno smirujuće i profinjeno. Kolekciju karakterizira moderna ženstvenost, reducirani dizajn u nježnim i svježim bojama – uvijek u kombinaciji s najvišim standardima udobnosti. Minimalistička estetika oduševljava čistoćom i odiše spokojem. Kombiniranjem prirodnih materijala s preciznom obrtničkom izradom, Högl pokazuje umjetnost stvaranja autentičnih modela cipela koje su u skladu s prirodom koja nas okružuje. Materijal korišten za većinu kolekcije je visokokvalitetna, iznimno mekana koža koja ima LWG Zlatni certifikat za održivu obradu.

Dobro poznati modeli loaferica s niskim potpeticama imaju iznimno fleksibilan poplat koji jamči lake i ugodne korake, a modeli s potpeticama odlično kombiniraju klasičnu eleganciju s daškom modernih trendova. Omiljene cipele ove sezone su dobile i neke posve neočekivane detalje poput otvorenih peta, a ukrasne kopče u srebrnoj i zlatnoj boji dodatno naglašavaju ženstvenost. Kada su boje u pitanju među favoritima su badem i mlada trska, a nezaobilazne i uvijek aktualne su nude i crna.

Högl nudi i veliki izbor modnih dodataka poput prostrane sklopive torbe koja osvaja svojim retro šarmom. Mekana koža ima finu teksturu, a bočne strane mogu biti otvorene ili presavijene prema unutra, omogućujući dva različita stila koji se savršeno usklađuju s laganim proljetnim lookovima.

Högl je austrijska obiteljska tvrtka osnovana prije 85 godina i oblikovana dugogodišnjom tradicijom i visoko postavljenim standardima u proizvodnji cipela. „Ostajemo vjerni svojim korijenima, a istovremeno inovativno i odgovorno gledamo u budućnost“, kažu u Höglu. Sjedište ove svjetski poznate tvrtke je u Gornjoj Austriji u mjestu Taufkirchen an der Pram, a proizvodni pogoni su u mađarskom gradu Martfü te u Varaždinu.

Cijelu kolekciju možete pogledati u trgovinama u Zagrebu, Ilica 12 i u Westgate shopping Cityju, kao i na web shopu: www.hoegl.com/hr-en

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI