Predstavljen novi Armani Code muški miris u zanimljivoj bočici

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Avangardni duh mirisa razbija zastarjele arhetipove muževnosti te naglašava vrijednost izražavanja i autentične poistovjećenosti. Novi Armani Code muški miris odraz je srži razvijene i moderne muževnosti zahvaljujući svojoj novoj, inovativnoj i dojmljivoj bočici, novom mirisnom sastavu i predanošću održivosti. Ova nova pravila muževnosti prirodno se slažu s cjelokupnom vizijom kreatora Giorgija Armanija, koji muževnost smatra raznolikom i senzibilnom. U samoj srži filozofije mirisa leži ideja „Rewrite the Code“.

Armani Code Parfum podiže mirisni potpis linije Armani Code na novu razinu. Novi miris ima drvenastu i aromatičnu notu kultnog Armani Code mirisa, sada uz dodatak nježnosti koja se postigla zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Ova mješavina sastojaka simbol je pojačanog osjećaja kretanja, čime se ističe bit muškarca koji je neprestano u pokretu.

Elegantna i dojmljiva crna silueta bočice

Izrađena kao dojmljiva bočica jedinstvenog, zaobljenog i četvrtastog oblika, nova bočica mirisa ARMANI CODE PARFUM simbol je novog dizajna originalne linije CODE. Ova nanovo dizajnirana bočica može se ponovno puniti, čime se pokazuje briga za planet brenda Giorgio Armani. Elegantna i dojmljiva crna silueta bočice s detaljima koji bude osjetila obogaćena je i srebrnim naglascima, što je čini ugodnom oku i nosi tajnu njezinog dugovječnog dizajna.

U skladu s neprekidnim naporima usmjerenima prema održivosti, pri stvaranju ARMANI CODE PARFUM mirisa u središtu je bila budućnost planeta, kao i obnova pravila potrošnje luksuznih proizvoda. Sa svrhom ostvarenja cilja svoje borbe protiv klimatskih promjena, brend Giorgio Armani daje prednost upotrebi sastojaka prirodnog podrijetla dobivenih na održiv način te radi na očuvanju kritično ugroženih šuma.

U samoj srži filozofije mirisa leži ideja “rewrite the code”

U današnjem svijetu muškarac ima priliku ponositi se svojom jedinstvenošću i biti vjeran sebi. U suvremenom društvu okrenutom budućnosti muževnost više ne odražava arhetipove, već muškarce današnjice, te tako poprima raznovrsnije i različitije lice. Muškarci slobodno mogu izraziti autentičniju i razvijeniju verziju svoje muževnosti, kao i biti u dodiru sa svojim emocijama.

Ova nova pravila muževnosti prirodno se slažu s cjelokupnom vizijom kreatora Giorgija Armanija, koji muževnost smatra raznolikom i senzibilnom.

„Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima. Čitav moj rad, od odjeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris dodatan je korak u tom smjeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj se način može predstaviti svijetu i živjeti u njemu.” Giorgio Armani

Miris koji odražava muškarca današnjice

Iza novog Armani Code Parfum mirisa stoji glavni parfumer Antoine Maisondieu (Givaudan), koji je osmislio i originalni miris Armani Code predstavljen 2004. Prepoznatljivi miris linije Armani Code redizajnirao je tako da odražava muškarca današnjice i to na izravan, značajan i suvremen način. Antoine Maisondieu sljubio je najrjeđe i najdragocjenije sastojke prirodnog i umjetnog podrijetla te tako stvorio jedinstven i prepoznatljiv miris.

Novi Armani Code muški miris na prvu donosi svijetle gornje note prožete aromama drva bergamota i srca bergamota, koje se dobivaju iz Kalabrije u Italiji. Aroma drva bergamota ekstrahira se procesom molekularne destilacije, čime se parfumeru omogućuje da pažljivo odabere određeni dio molekule bergamota. Ova inovativna i ekskluzivna metoda stvaranja note sažima svježinu i zelenilo gornjih nota bergamota te istovremeno stvara osjećaj dugotrajne svježine. Ove energične gornje note miris čine dinamičnim i pokretljivim.

Kako bi se Armani Code Parfum naglasio i obogatio, dodaje mu se i aroma srca muškatne kadulje dobivena iz Provanse na jugu Francuske. Ovaj miris svoju sofisticiranu srž duguje spoju prirodnih i tehnoloških nota irisa. Kombinacija prirodne arome smole irisa iz Maroka i umjetne arome aldehida irisa dodaje senzibilnost aromatičnom mirisnom potpisu linije Armani Code. Zorno prikazuje isprepletenost prirodnih i umjetnih sastojaka zbog koje se dobiva najbolje od svih sastojaka.

Izgrađena na ostavštini originalnog mirisa Armani Code, moćna osnova ovog mirisa obilježena je potentnom aromom sjemenki tonka graha iz Brazila. Zajedno s aromom srca cedrovine iz Virginije u SAD-u, osnovne note Armani Code mirisa naglašavaju predvodnički mirisni potpis linije Armani Code.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI