Prirodni kozmetički proizvodi NASHE – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Danas ćemo pisati o hrvatskom brendu NASHE, odnosno brendu koji je poznat po svojim mirisnim proizvodima za njegu tijela.

NASHE je brend koji u svojim proizvodima koristi samo prirodne sastojke i sve je ručno rađeno, a nalaze se u mojoj dragoj Puli. Isprobala sam i testirala par proizvoda, a neke od njih ću vam predstaviti. Njihovi proizvodi mogu biti super poklon u ovo blagdansko doba.

Prvi proizvodi i meni najdražeg mirisa su od Magnolije. Znači to tako predivno miriše da vam ja ne mogu opisati. Kad mi je stigao paket išla sam odmah isprobati njihov poznati butter za tijelo koji ima neopisivo zanimljivu teksturu poput mousse-a, ostavlja onako uljni sloj koji se ubrzo upije. Miris je predivan i dugotrajan na koži. Imam magnoliju i shea, ali magnolia baš prevladava i morate ju isprobati.

Isto tako sam izabrala i njihovo parfemsko ulje od Magnolie koje sam doslovno potrošila do kraja (možete vidjeti bočicu u priloženoj slici) jer je savršeno. Jedino bih voljela da je miris dugotrajniji (ono par sati), i ako ne volite mirise nego nešto laganije onda je ovo savršeno.

Tu je i piling za tijelo s mirisom grožđa, nije pregrub piling već je blag za kožu koja je i osjetljivija. U sebi sadrži ulja (barem sam ja dobila takav dojam) i lijepo nahrani kožu. Jedino miris kod njega nije dugotrajan i to me se nije dojmilo, ali ako vama to ne smeta onda svakako isprobajte.

Trenutno su aktualne ponude gdje dobijete cijeli poklon set proizvoda s odabranim mirisom za zaista prihvatljivu cijenu.

Ostavljam vam njihovu Instagram i web stranicu gdje možete pogledati cijeli asortiman mirisa i proizvoda, a ja vas pozdravljam do sljedećeg članka i šaljem vam tople zagrljaje.

Kao i uvijek sve moje savjete i mišljena o određenim proizvodima kroz korištenje, možete vidjeti na mom Instagram profilu pa me slobodno pratite. Bit će mi drago!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI