Proslavite rođendan filmske dive Kate Winslet uz njene filmove

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Stigao je kišoviti listopad! Udobno se smjestite u svoje naslonjače i s nama proslavite rođendan jedne od najcjenjenijih glumica današnjice. Šarmantna i nevjerojatno talentirana Kate Winslet 5. listopada proslavit će svoj 47. rođendan. Svi ju smatraju izvanrednom, a kritičari primjećuju kako je iz godine u godinu sve bolja i bolja.

Winslet je do danas osvojila Oscara, pet Zlatnih globusa, tri BAFTA-e, dva Emmyja, Grammyja i počasnu nagradu César. Povodom njezinog rođendana, program TV1000 će svake srijede u listopadu prikazivati nevjerojatne filmove u kojima slavljenica glumi.

U listopadu vam donosimo listu filmova posvećenih glumici Kate Winslet koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka “Sezona Kate Winslet”, svake srijede navečer u listopadu, od srijede 5. listopada u 21:00 sat samo na programu TV1000!

Put oslobođenja

Srijeda, 5. listopada u 21:00 sat

Mladi par živi u predgrađu u Connecticutu sredinom 1950-ih i teško se nosi sa svojim osobnim problemima dok nastoji podići svoje dvoje djece.

Žena kojoj sam čitao

Srijeda, 12. listopada u 21:00 sat

Poslijeratna Njemačka: desetak godina nakon što je završila njegova afera sa starijom ženom, student prava Michael Berg iznova susreće bivšu ljubavnicu, sada optuženicu na suđenju za ratne zločine.

San za životom

Srijeda, 19. listopada u 21:00 sat

Ovo je priča o prijateljstvu između J. M. Barrieja i obitelji koja ga je nadahnula za priču o Petru Panu.

Mala djeca

Srijeda, 26. listopada u 21:00 sat

Filmska adaptacija bestselera Toma Perotte koja razotkriva uzburkano emocionalno ozračje tik ispod površine mirne prigradske četvrti, koje samo što nije eksplodiralo.

DF-03850
Little Children
,
January 21, 2005
Photo by Robert Zuckerman/newline.wireimage.com

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI