Sjajni detalji za posebne kupaonice

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Sjajni detalji uz koje će vaša kupaonica zasjati

Namještaj, dodaci, lampe i zidni materijali s metalnim izgledom postali su nužni elementi za oživljavanje najnovijih koncepata dizajna interijera. Ova elegantna značajka ne samo da daje nagovještaj luksuza, već se može kombinirati s različitim bojama i materijalima.

Tamni tonovi kupaonice u kombinaciji s kromiranim detaljem na tipki za aktiviranje Geberit Sigma50 i tuš WC uređaju Geberit AquaClean Sela

Upečatljiv metalni efekt

Pored metalnih detalja poput toplih zlatnih nijansi, odabiri poput crnog kroma i crvenog zlata izuzetno su popularni u minimalističkom dizajnu. Kao što je to često slučaj, sve je u pronalaženju prave ravnoteže. Trebalo bi izbjegavati kombiniranje više različitih metalnih tonova u jednoj prostoriji kako bi se izbjegao nesklad ili pretjerani raskoš. Međutim, upotreba različitih tekstura površine u kombinaciji može stvoriti nešto što izgleda intrigantno i još uvijek skladno.

Fokus na cjelokupan dojam

Današnji trendovi kupaonica usredotočeni su na tamne boje i prirodne ili mineralne površine. Tako je poželjan izgled oraha, škriljevca ili betona, a metalni naglasci savršen su dodatak ovom dizajnu. Vrijedi zapamtiti da su detalji ti koji daju prostoriji poseban osjećaj identiteta i individualnosti. Tipke za aktiviranje ispiranja, tuš kanalice i elementi s ogledalima stvaraju skladan efekt i ugodnije kupaonice – što je danas glavni zahtjev.

Tipke za aktiviranje ispiranja

Pri odabiru detalja u kupaonici, posebno obratite pažnju na dizajn tipke za aktiviranje ispiranja. Tipke za aktiviranje s novim, modernim metalnim bojama savršeno se podudaraju s najnovijim trendovima u kupaonici. Metalni, sjajni detalji poput kroma, crnog kroma, mesinga i crvenog zlata dostupni su u  digitalnom Geberit salonu s tipkama.

Tus kanalice iz linije Geberit CleanLineTuš kanalice

Tuš kanalice iz linije Geberit CleanLine dostupne su u crnom kromu, boji šampanjca te u četkanom i poliranom inoxu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI