Najbolje mjesto za uspomene – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ne morate izaći iz stana, a možete odabrati najbolji poklon i podariti – uspomene.

Sigurno ste već čuli za CEWE FOTOKNJIGU. Možete birati među 9 različitih formata, 6 različitih vrsta papira, s tvrdim ili mekim koricama i još mnogo dodatnih opcija za uređivanje ovog predivnog formata fotopoklona.

Fotokalendari će biti lijep ukras u svakom prostoru pa će biti sjajan poklon za sve drage ljude. Osim CEWE FOTOKNJIGE i fotokalendara, tu je još čitav niz fotoproizvoda koje možete izraditi svojim najdražima, a neki od popularnijih su maskice za pametni telefon, zidne dekoraciješalice,  puzzle s vašom fotografijom i mnogo drugih proizvoda koji sadrže vaše najdraže trenutke.

Izraditi i naručiti ih možete brzo i jednostavno pomoću CEWE Fotosvijet mobilne aplikacije ili desktop verzije fotoprograma, a možete odabrati i dostavu direktnu adresu primatelja poklona.


Darujemo tri čitateljice poklon bonom u vrijednosti od 300 kuna. S tim bonom možete izraditi bilo koji od CEWE proizvoda.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 24prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI