Still Corners netom prije povratka u Zagreb objavili sedmominutnu desert-noir odiseju “Far Rider” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Still Corners netom prije povratka u Zagreb objavili sedmominutnu desert-noir odiseju “Far Rider”

Still Corners, jedan od predvodnika svjetske dream pop scene, vraćaju se u Hrvatsku i to ponovno u Boogaloo gdje će održati koncert 18. travnja.

​Uoči zagrebačkog koncerta, ali i cijele europske, a potom i američke turneje, Still Corners su objavili novu pjesmu “Far Rider”. “

Dok je sunce na vrhuncu, umorni pustinjski putnik bira svoj put po mekom pješčanom podu pokušavajući zaboraviti izgubljenu ljubav ili možda najbolje zaboravljenu prošlost. Kristalno čiste gitarske linije ulaze i izlaze dok se bas plete i uvija preko čvrstog udara bubnja. Tessa Murray pjeva ravnomjerno kao puls, dok pjesma vijuga poput karavana prema narančastom horizontu”, opisuje bend novu pjesmu, a Tessa pojašnjava: “Ova pjesma govori o odlasku, izgubljenoj ljubavi i pronalaženju sebe negdje na putovanju, zapravo je riječ o iskupljenju. Nedavno sam vozila 6000 milja preko jugozapada da osjetim sunce na licu i razmislim. Iskoristili smo prirodu pjesme iz snova da uhvatimo krajolik i hipnotički osjećaj da dočaramo duge i usamljene dane putovanja.”

Što se tiče koncerta u zagrebačkom Boogaloou, early bird ulaznice već su rasprodane, a cijena sada iznosi 140 kuna. Svi oni koji su ulaznice kupili za prvi datum koncerta, 21. listopada prošle godine, mogu s istom ulaznicom i na novi datum te ih nije potrebno mijenjati. Ulaznice se mogu kupiti putem prodajne mreže Eventima.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI