Sven Väth singlicom “Mystic Voices/Butoh” najavio izlazak novog albuma “Catharsis” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Sven Väth singlicom “Mystic Voices/Butoh” najavio izlazak novog albuma “Catharsis”

“Mystic Voices” i “Butoh” nalaze se na vinilnoj singlici koja je najava i novog albuma  legende elektroničke glazbe, Svena Vätha.

Ova singlica je pravi nagovještaj onoga što nas očekuje na nadolazećem albumu koji će se zvati “Catharsis”. Na singlici se nalaze pjesme “Mystic Voices” i “Butoh”. Prva je nastala u ranoj fazi rađanja albuma i to u zajedničkoj produkciji s Gregorom Tresherom. Dok je Sven skupljao ideje i riječi te konačno snimio nepogriješive vokale tijekom turneje kroz Indiju, Gregor je bio na drugoj strani planeta u studiju kako bi procesuirao navalu inspiracije. Kad su se konačno spojili brzo je nastala pjesma “Mystic Voices”.

Druga pjesma, “Butoh”, ima sirovu i crnu silu, a inspirirana je japanskim plesom, odnosno Svenovim putovanjem u Japan. Cana Hatsushiba stoji iza vokala koji čujemo u pjesmi.

Inače, Sven Väth ove godine dolazi ponovno u Hrvatsku, a nastupit će od 14. do 15. svibnja na Future Scope Festivalu na zagrebačkom Jarunu zajedno s imenima kao što su Paul Van Dyk, Faithless DJ set, Sam Paganini, Terry Francis i drugi. Early bird ulaznice u prodaji su po cijeni od 199 kuna u sustavu Entrio.hr, odnosno OVDJE.

Future Scope slavi 20. rođendan na zagrebačkom Jarunu uz Svena Vätha, Faithless, Paula van Dyka, Terryja Francisa…

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI