Svijeće koje mirišu na kolačiće i čine da se nasmiješ od srca

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ovog Božića želite pokloniti nešto jedinstveno? Nešto što u kuću donosi smijeh? Želite oplemeniti nečiju svakodnevicu poklonivši sjećanje na ljepotu te iste svakodnevice? A najljepša i najuzbudljivija je svakako blagdanska svakodnevica i sitni trenutci koji je čine najradosnijim dobom godine!

Obitelj, ljubav, blagdanski stol – upravo to bili su light motivi za nastanak Svicha – svijeća koje mirišu na kolačiće i čine da se nasmiješ od srca.

Sviche su upravo to – svijeće koje donose radost i čine da se nasmiješ od srca. Svijeće izrađene od sojinog voska i prirodnih mirisnih ulja. Njihov simpatični karakter otkriva se već u imenu, a mirišu na bakine kolačiće. Prožimaju ih mirisi cimeta i citrusa. Njihov miris probudit će nostalgiju. I želju za kolačićem!

Ipak, ono što Sviche čini posebnima su četiri prekrasna vizuala koja ih čine savršenim poklonom.

Nama najdraži vizual kaže ”Znam da od jutros nisi stala”, a upućen je svima onima koji dane pred Božić provode pospremajući i kuhajući, pripremajući se za najveseliji praznik u krugu obitelji. Nasmijat će, zasigurno, baš svakoga”, otkrivaju nam Ivana i Maja Vican, snaha i svekrva, poduzetnice koje su, osim uspješnog brenda nakita kojeg već imaju, stvorile i Svichu.

‘Drugi simpatični vizual poručuje ”Sam u kući i sarme tri puta dnevno” ide onima koji u Božiću vide sjajno priliku za opuštanje uz film ili, pak, opuštanje uz hranu. Ili oboje” – dodaju. Tu je i jedan vizual koji podsjeća da je smisao Božića ipak u ljubljenju i grljenju najmilijih, a ne u kuhanju i spremanju. Svima nam treba jedan takav. Četvrti, ali nimalo manje lijep vizual poručuje samo ”Sretan Božić”, univerzalan je i prikladan za svaku priliku.

Cijena Svicha je 65 kn, a dvije ili više svijeća mogu se kupiti već po cijeni od 50 kn. Visoka kvaliteta sojinog voska, staklene teglice te papirnato pakiranje pokazuju kako se mislilo i na okoliš.

Sve vizuale Svicha možete razgledati na njihovom Instagram profilu, a vjerujemo da će ovaj sitni, ali pomno osmišljen poklončić razveseliti baš svakoga. Ako vam nedostaje ideja za poklon, možda vam baš ovaj hrvatski brend donese dašak novih ideja.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI