DJ Khaled ostvario kreativnu suradnju s premium brendom dječjih kolica Cybex

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


DJ Khaled američki glazbeni producent i DJ i njegova supruga Nicole Tuck ostvarili su zanimljivu, kreativnu suradnju s premium brendom dječjih kolica Cybex pod imenom We The Best. Kao inspiracija su im poslužili dvojica sinova, četverogodišnji Asahd i Aalam, koji ima 14 mjeseci.

Dario Maradin i mali Dino

Smišljajući ideju za suradnju s Cybexom, Khaled kaže da su odluku donijeli  zajedno. “Mi smo obitelj. Nicole i ja smo razgovarali o našoj zakladi We The Best i onome što radimo za djecu i obitelji u potrebi, i osjetili smo nadahnuće. Uzeli smo ime We The Best, ne samo da predstavlja način života, nego kao moto svake obitelji. Što se tiče dizajna, Nicole je pokušala uhvatiti sve ono što se događa unutar naše obitelji, a istovremeno predstaviti svjetlost, ljubav, pozitivnu i veliku energiju.”

U kolekciju je utkana i ljubav prema tropskim krajevima, od cvijeća, palmi do prekrasnih boja koja ova kolica čine doista posebnima .Uz kolica s printom džungle, kolekcija DJ Khaled We The Best by Cybex  između ostalog, imaju i odgovarajuću autosjedalicu, torbu za presvlačenje, navlake za noge i suncobran.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI